Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Наша Україна» вижене всіх, хто не схоче йти до КОНАЄДа

Політика 14590 переглядів

Опубліковано - 4.09.2006 22:17 | Всі новини | Версія для друку

Хто не з нами, той проти нас!
Хто не з нами, той проти нас!
Керівництво фракції «Наша Україна» вимагатиме складання депутатських повноважень тими членами, які не підтримають входження до коаліції національної єдності (КОНАЄД).

"Фракція рішення ухвалила (про переговори про входження в коаліцію національної єдності): хто буде його виконувати - той буде, хто не буде – хай складає мандат і шукає інші сили, які будуть відповідати його поглядам", - сказав Роман Безсмертний журналістам після засідання фракції.

На питання, які саме санкції чекають тих, хто не підтримує коаліцію з Партією регіонів, але і не відмовиться від мандата, Безсмертний відповів: "За невиконання рішення фракції судитись я не буду – цих депутатів розсудить народ".

Він також додав, що оскільки більшість членів фракції виступили за приєднання до коаліції, то неприпустимою є ситуація, коли меншість незгодних диктуватиме свою волю.

Безсмертний повідомив, що у понеділок фракція ухвалила рішення про переговори щодо підписання нової коаліційної угоди, а також створила робочу групу з чотирьох представників фракції для узгодження тексту угоди та проведення переговорів.

За його словами, в понеділок відбулись попередні переговори з Партією регіонів, а у вівторок розпочнеться робота над текстом угоди.

"Ми приєднаємось до коаліції, якщо коаліційна угода максимально врахує програмні засади "Нашої України" – збереження зовнішнього і внутрішнього курсу держави", - сказав Безсмертний.

Він додав, що "Нашу Україну" цікавлять "як програма, так і регламент коаліції".

Зокрема, він нагадав, що у проекті коаліційної угоди, парафованому "Нашою Україною" і Партією регіонів, передбачалось існування вищої ради коаліції, до якої входив би президент Віктор Ющенко.

Всупереч заявам Олександра Мороза Безсмертний також сказав, що Партія регіонів, Соціалісти і "Наша Україна" таки підписали меморандум про створення коаліції у ніч, коли було узгоджено текст Універсалу.

Безсмертний наголосив, що в разі непідписання "Нашою Україною" коаліційної угоди, міністри від цієї політичної сили вийдуть зі складу уряду.

"У такому випадку мова йтиме про формування опозиційної сили", - додав Безсмертний.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.