Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дефолту “Нафтогазу”, про який так гучно волали Ющенко і Янукович, не сталося

Економіка 5380 переглядів

Опубліковано - 9.10.2009 12:59 | Всі новини | Версія для друку

Дефолту “Нафтогазу”, про який так гучно волали Ющенко і Янукович, не сталося
Дефолту “Нафтогазу”, про який так гучно волали Ющенко і Янукович, не сталося
Власники більш ніж 92% єврооблігацій Національної акціонерної компанії (НАК) Нафтогаз України на $500 млн підтримали пропозицію НАК про їх реструктуризацію на п’ять років під державні гарантії.

"Голоси "за" разом складають більш ніж 92% від існуючих цінних паперів, що перебувають в обороті", - йдеться в повідомленні прес-служби компанію в п'ятницю. Нафтогаз України визначає також прогрес у переговорах з інвесторами щодо двосторонніх кредитів. Компанія задоволена конструктивним характером переговорів", - наголошується у прес-релізі.

Як повідомлялося раніше, Нафтогаз України 24 вересня запропонував утримувачам єврооблігацій на $500 млн обміняти їх на нові папери з державною гарантією і погашенням у 2014 році. Держхолдинг пропонує збільшити купонну ставку з поточних 8,125% до 9,5% річних.

Інвестори, що подали заявки про згоду на реструктуризацію до 8 жовтня, зможуть обміняти 100% боргу, тоді як ті, що зробили це в період з 9 по 15 жовтня, отримають можливість обміну лише 95% боргу.

Збори утримувачів єврооблігацій, які ухвалять остаточно рішення з пропозиції про реструктуризацію, заплановані на 19 жовтня. Для затвердження рішення про реструктуризацію необхідні голоси власників понад 75% облігацій.

Нафтогаз України 30 вересня в день погашення облігацій виплатив по ним лише відсотки на загальну суму близько $20,3 млн.

Паралельно НАК веде переговори про реструктуризацію на таких самих умовах двосторонніх зовнішніх кредитів, отриманих від Deutsche Bank, Credit Suisse і Depha Bank. Борг Нафтогазу Depha Bank оцінюється в суму близько $220 млн, Credit Suisse International – близько $550 млн і Deutsche Bank – близько $395 млн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.