Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українські вина у Росії очікує доля грузинських?

Політика 7907 переглядів

Опубліковано - 11.09.2006 11:06 | Всі новини | Версія для друку

Українські вина у Росії очікує доля грузинських?
Українські вина у Росії очікує доля грузинських?
Російське керівництво продовжує політику економічних війн. За мясною й сирно-молочною, тепер починається винна. Звичайно ж у рамках боротьби із фальсифікатом.

Федеральна служба "Роспотрєбнадзор" розпочала перевірку якості українських та китайських вин, що продаються на території Росії. Про це заявив головний державний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко.

"Роспотрєбнадзор" вирішив перевірити якість вин, які замінили на російькому ринку продукцію грузинського та молдавського виробництва. За словами Онищенка, з 45-ти зразків українського вина два не відповідали вимогам безпеки, 11 - смаковим якостям. З 8-ми зразків китайських вин не відповідали умовам 5. Партії з неякісними зразками заборонено до реалізації.

Від "Аратти": за нашими, зрозуміло, суб'єктивними спостереженнями, для більшості росіян якісні марочні вина будь-якого виробництва - товар не доступний й не цікавий. По-перше, дорого коштує. По-друге, виходячи із першої причини - марочного вина багато не вип'єш. А це - не у національних традиціях нашого сусіда. Але цікаво одне, чим росіяни планують заміщати дефіцит виробів традиційних постачальників вина на їхній ринок? Часом не традиційно-народною бражкою? Бо ж можливості виноробства у Росії обмежені кліматичними факторами.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.