Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Електронна пошта буде з марками

Технології 5596 переглядів

Опубліковано - 26.11.2009 15:54 | Всі новини | Версія для друку

Електронна пошта буде з марками
Електронна пошта буде з марками
У США розроблено технологію, яка дозволить постачати електронні листи марками. Це має підвищити довіру змучених спамом одержувачів до листів з банків та інших компаній.

Про це повідомляється в блозі The Wall Street Journal.

Компанія Epostmarks спільно з Goodmail Systems розробила технологію Postmarked Email, що отримала схвалення Поштової служби США. Технологія дозволяє постачати електронну пошту марками, що включають дату і час, а також відомий логотип Поштової служби з зображенням голови орла. Крім того, користувачі поштових сервісів AOL і Yahoo! побачать на цих листах особливу позначку у вигляді конверта з блакитною стрічкою.

Цей сервіс націлений на корпоративних клієнтів, які бажають, щоб їхні листи не були проігноровані одержувачами.

Зараз адреса відправника в email може бути легко підроблена. Крім того, дана адреса відправника одержувачу може бути й зовсім не відома, так що визначити справжність листів, скажімо, з банку стає ще складніше.

"Відповідно до недавнього дослідження, близько 50% споживачів заявили, що видаляють електронні повідомлення з банків навіть не читаючи, - говорить Джейсон Кертіс, керівник компанії Epostmarks. - Оскільки я не можу довіряти повідомленню, я просто видаляю його, навіть не знаючи, про що в ньому йдеться ".

Однак якщо ця послуга приживеться, неважко передбачити швидку появу фішингових листів із доданим до них зображенням орла. Є підозра, що наявності лише однієї цієї картинки цілком вистачить для того, щоб ввести в оману більшість звичайних користувачів.

Нагадаємо, згідно з результатами дослідження, проведеного у квітні фахівцями корпорації Microsoft, більше 97% електронних повідомлень, що відправляються через Інтернет, є спамом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.