Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Домени .RU і .SU увійшли в десятку найнебезпечніших в Мережі

Технології 5894 перегляди

Опубліковано - 3.12.2009 03:39 | Всі новини | Версія для друку

Домени .RU і .SU увійшли в десятку найнебезпечніших в Мережі
Домени .RU і .SU увійшли в десятку найнебезпечніших в Мережі
Національні російські домени .su і .ru зайняли, відповідно, п’яте і шосте місця в рейтингу найнебезпечніших доменів в Мережі, опублікованому компанією McAfee.

У зоні .su в основному трапляються фішингові сайти і шкідливі програми. В .ru до них також додаються спамерські ресурси.

Найбільш небезпечним національним доменом верхнього рівня опинився .cm, що належить Камеруну. У ньому 36,7 відсотка сайтів можна розглядати як небезпечні - тобто такі, що містять шкідливі програми або займаються фішингом.

На другому місці Китай (.cn) з 23,4 відсотками шкідливих сайтів. Ще в минулому році цей показник становив лише 11,8 відсотка. Третє і четверте місця зайняли Самоа (.ws) і Філіппіни (.ph).

Український національний домен .ua зайняв 36 місце в рейтингу небезпечних доменів - показник шкідливих сайтів становить 1 відсоток.

Найбільш безпечним виявився домен Японії (.jp). Вже другий рік поспіль частка шкідливих сайтів в ньому становить лише 0,1 відсотка. Такий самий показник у Ірландії (.ie), Хорватії (.hr) і Люксембурга (.lu). У доменній зоні республіки Вануату (.vu), яка посідає п'яте місце в рейтингу найбільш безпечних, 0,2 відсотка небезпечних сайтів.

У свою чергу, найбезпечнішим ненаціональним доменом в 2009 році став .gov. Найбільш поширений, - .com, за рік перемістився з дев'ятого на друге місце в списку найбільш небезпечних зон.

Для звіту співробітники McAfee проаналізували 27 мільйонів сайтiв у 104 доменах верхнього рівня. За їхніми даними, до небезпечних можна віднести лише 5,8 відсотка цих сайтів, повідомляє Lenta.ru.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.