Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Український ринок нерухомості найперспективніший

Економіка 8077 переглядів

Опубліковано - 12.09.2006 10:50 | Всі новини | Версія для друку

Український ринок нерухомості найперспективніший
Український ринок нерухомості найперспективніший
Потенціал українського ринку комерційної нерухомості набагато цікавіший, чим потенціал ринків Центральної Європи, хоча на сьогоднішній день рівень послуг в сфері нерухомості на українському ринку не відповідає міжнародному.

Такої думки дотримується заступник директора міжнародної консалтингової компанії Jones LangLaSalle Філіп Бертере.

За його словами, сьогодні Україна займає дуже вигідне положення і є хорошою альтернативою російському ринку, а також і відомому серед міжнародних девелоперів ринку нерухомості країн Центральної Європи. «В принципі, на українському ринку, так само як і на російському, складно вести бізнес в сфері нерухомості, але з іншої сторони український ринок набагато компактніший. Український ринок розвивається по іншій схемі, аніж ринки будь-якої іншої країни світу. На цю схему розвитку впливає інфраструктура та розмір доходів громадян, система оподаткування, психологічний фактор», - каже він.

В цілому пан Бертере вважає, що процес розвитку торговельної нерухомості в Україні досить складний. Спостерігається запізнення з виходом на ринок багатьох проектів. Експерт зазначив, що в кожній країні, в тому числі і в Україні, є певні бюрократичні бар’єри, що негативно впливають на роботу іноземних інвесторів, а то і мішаючи бізнесу.

Прогнозуючи розвиток формату торговельної нерухомості в Україні, Філіп Бертере вважає, що 2007 рік стане роком гіпермаркетів, а потім буде рік формату DIY (зроби сам). А приблизно через три роки може наступити рік Department Store (універмаг). Він також зазначив, що починаючи з 2003 року темпи будівництва торговельних центрів в регіонах Росії та Україні перевищують столичні, однак з часом цей розрив зменшуватиметься.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.