Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Південь України засипало снігом: ДАІ перекриває рух транспорту

Стихія Регіон: Одеська область 9341 перегляд

Опубліковано - 16.12.2009 16:12 | Всі новини | Версія для друку

ДАІ перекриває рух транспорту
ДАІ перекриває рух транспорту
Через сильну заметіль у південних областях України Державтоінспекція перекрила рух автотранспорту по деяких трасах. В Одесі зросла кількість ДТП, припинили роботу порти.

Зокрема, співробітники ДАІ Одеси закрили рух автотранспорту по трасах Одеса - Рені і Одеса - Кучургани через сильну заметіль. Питання про закриття шосейних доріг Миколаївського напрямку поки не вирішено.

Крім того, співробітники ДАІ Миколаєва закрили вранці одеський напрямок руху автотранспорту по трасі М-14 (Одеса - Мелітополь - Новоазовськ) через снігові замети і сильні хуртовини.

У даний час ДАІ Миколаєва не випускає всі види автотранспорту в напрямку Одеси. Співробітники ДАІ Одеси поки не ухвалили рішення закрити трасу М-14, однак рекомендували водіям транспортних засобів не виїжджати з міста без крайньої необхідності.

За даними управління надзвичайних ситуацій Одеської облдержадміністрації, в даний час на трасах південної частини регіону ожеледь, налипання мокрого снігу, вітер 19-24 м/с, видимість через сильний снігопад і завірюху знизилася до 200-500 м. Удень очікується посилення швидкості вітру до 25-27 м/с.

За даними влади Одеси, снігоприбиральна техніка в Одесі працювала всю ніч, проте через снігопад, що почався о 4 ранку, може не впоратися із ситуацією.

Як повідомив віце-мер Одеси Володимир Пруцаков, на дороги виведено всю техніку, що є в розпорядженні комунальних підприємств. "О 4 ранку почався снігопад, і вся робота з прибирання снігу пішла нанівець. Частину центру міста, звичайно, очистили, але повністю впоратися із ситуацією не вдалося", - сказав чиновник.

У свою чергу, прес-секретар міського управління ДАІ Алла Марченко розповіла, що за минулу добу через сніг в Одесі відбулося близько 100 дорожньо-транспортних пригод. За її словами, ситуація на дорогах залишається складною.

Крім того, два з трьох портів Великої Одеси призупинили свою роботу через негоду. Зокрема, Одеський морський торговельний порт і Іллічівський морський торговельний порт припинили приймати судна через складні погодні умови.

Як повідомив у середу перший заступник начальника ОМТП Юрій Васьков, з півночі в Одеському порту припинено швартування суден через сильний вітер і високі хвилі. "Збитки від простою ми не підраховували. Але зараз на рейді порту стоять п'ять суден, у тому числі кілька - нафтоналивних", - зазначив Васьков.

Також призупинив свою роботу ІМТП. Як повідомили в диспетчерській порту, всі співробітники порту "зайняті боротьбою зі стихією і допомагають розчищати від снігу Іллічівськ".

При цьому МТП Південний продовжує працювати. Як повідомила агентству прес-секретар підприємства Ірина Чібірова, сила вітру в порту досягає 15-20 м / с, що поки дозволяє швартувати судна. "Але якщо сила вітру ще посилиться, як прогнозують синоптики, то нам також треба зупинити швартування", - сказала вона.

Кілька днів тому ДАІ, у зв'язку з погіршенням погодних умов, закликала водіїв і пішоходів бути особливо обережними і уважними на вулицях та автошляхах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.