Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Москві майже водночас смерть забрала двох знаменитостей

Втрата 10826 переглядів

Опубліковано - 16.12.2009 17:27 | Всі новини | Версія для друку

Відомий російський політик і економіст Єгор Гайдар помер на 54-му році життя
Відомий російський політик і економіст Єгор Гайдар помер на 54-му році життя
У середу зранку, 16 грудня, померли відомий російський економіст і політик Єгор Гайдар та шоумен, актор і спортсмен Володимир Турчинський, відомий під прізвиськом Динаміт.

Про смерть Єгора Гайдара повідомив у середу, 16 грудня, його помічник - Геннадій Волков. За його словами, він помер через тромб, що відірвався.

Гайдар був одним з головних ідеологів економічних реформ у Росії. Він обіймав ключові посади в уряді Росії в 1990-х роках: був першим міністром фінансів Російської Федерації, першим заступником, а потім виконуючим обов'язки голови уряду.

Єгор Гайдар Тимурович (онук відомого дитячого письменника Аркадія Гайдара (Голікова), який загинув в 1941 році в бою з гітлерівцями під Каневом, де й похований) народився 19 березня 1956 в Москві. Після закінчення економічного факультету МДУ Гайдар продовжив навчання в аспірантурі; в 1980 році він став кандидатом, а в 1990-му - доктором економічних наук.

До приходу в уряд Гайдар працював у декількох наукових інститутах, а також писав на економічні теми в журналі “Комуніст” і газеті “Правда”.

* * *
Шоумен, актор і спортсмен Володимир Турчинський, відомий під прізвиськом Динаміт помер на 47 році життя
Шоумен, актор і спортсмен Володимир Турчинський, відомий під прізвиськом Динаміт помер на 47 році життя
Володимир Турчинський помер на 47 році життя рано вранці (близько 5 ранку) 16 грудня у своєму будинку в селі Пашуково Ногінського району Московської області.

Слідчий комітет при прокуратурі РФ назвав попередню причину смерті Володимира Турчинського. За даними відомства, російський спортсмен, актор і шоумен помер від інфаркту. Слідство з'ясувало, що близько трьох тижнів тому (після раптової смерті іншого відомого шоумена Романа Трахтенберга) Турчинський звернувся до військово-морського госпіталю зі скаргами на болі в грудях.

За відомостями СКП, спортсмен відчув себе погано відразу після того, як прокинувся. Він втратив свідомість і впав на підлогу.

Дружина Турчинського Ірина викликала "швидку допомогу". Приїхавши на виклик, лікарі констатували смерть Турчинського. Медики і назвали слідчим СКП по Московській області попередню причину смерті спортсмена.

Володимир Турчинський народився 28 вересня 1963 року в Москві. На початку 1990-х працював тілоохоронцем і охоронцем. У середині десятиліття він прославився як Динаміт у телешоу “Бої гладіаторів”. Брав участь у світовій першості серед найсильніших атлетів планети.

На російському телебаченні Турчинський вів низку програм: “Фактор страху”, “Фактор страху-2”, “Найсильніша людина”, “Сміх без правил”, “Убивча ліга”. Співпрацював з радіостанцією “Сєрєбряний дождь”, а також знімався у кінофільмах і серіалах.

У Володимира Турчинського залишилися син і дочка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.