Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Севастополі удвічі збільшили квартплату

Регіональні новини Регіон: м.Севастополь 10426 переглядів

Опубліковано - 12.09.2006 17:47 | Всі новини | Версія для друку

В Севастополі удвічі збільшили квартплату
В Севастополі удвічі збільшили квартплату
У Севастополі сесія міської ради сьогодні ухвалила рішення практично удвічі збільшити тарифи на квартплату і зробити їх диференційованими.

На запропоноване міською державною адміністрацією рішення проголосували 42 депутати, а 19 депутатів із фракції комуністів, фракції ПСПУ „Блоку Сергія Іванова за Севастополь” і кілька позафракційні не підтримали цього рішення.

Згідно з ухваленим рішенням відтепер вводяться 15 диференційованих тарифів залежно від стану і якісних характеристик житлових будинків. В одноповерхових будинках за один квадратний метр житла платитимуть від 44 копійок (дотепер в Севастополі за 1 квадратний метр платили 23 коп. – ред.), максимальна ціна - в будинках, обладнаних ліфтами, для квартир вище першого поверху у 7-8-поверхових будинках - 56 копійок за квадратний метр. Кожний власник квартири укладатиме договір з житловими підприємствами.

Крім того для малозабезпечених громадян буде впроваджено так званий соціальний тариф, який розповсюджуватиметься приблизно на 40 тисяч абонентів.

Як повідомлялося з посиланням на начальника головного управління житлово-комунального господарства Севастопольської міської державної адміністрації Володимира Хибученка, 1 кв. м житла „в Сімферополі коштує 50 копійок, в Ялті, Київської області - 60 копійок, Києві, Дніпропетровську - 45 копійок, Донецьку, Рівненській області - 57 копійок, Івано-Франківську - 62 копійки, Кіровограді - 30 копійок, Черкасах - 89 копійок”.

4 липня в Севастополі в середньому удвічі були збільшені тарифи на ряд послуг комунальних підприємств міста. Окремими рішеннями сесія Севастопольської міської ради тоді затвердила нові тарифи на тепло- і водопостачання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.