Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко теж хоче донецького зама

Політика 7876 переглядів

Опубліковано - 13.09.2006 21:13 | Всі новини | Версія для друку

Луценко теж хоче донецького зама
Луценко теж хоче донецького зама
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сподівається на схвалення комітетом ВР кандидатури Ігоря Білозуба на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ, начальника управління по боротьбі з оргзлочинністю.

Про це Луценко заявив на засіданні комітету ВР по боротьбі з оргзлочинністю і корупцією під час представлення кандидатури Білозуба.

Депутати висловили невдоволення тим, що міністр не дав їм достатньо часу на вивчення кандидатури Білозуба.

На питання членів комітету про причину відставки Білозуба після президентських виборів 2004 року, Білозуб заявив, що після президентських виборів змінилася вся влада в регіоні, і він хотів дати їй можливість формувати правоохоронні органи з "чистого листка".

"Дійти до ситуації, коли б нас звільнили, ми не хотіли", - сказав Білозуб.

Одним зі своїх успіхів він назвав затримку заступника міністра праці і соціальної політики під час одержання великого хабара.

Депутати нагадали Луценку, що зараз посаду начальника ДУБОЗ обіймає Сергій Корнич, у зв'язку з чим схвалення комітетом кандидатури Білозуба неможливе.

У відповідь міністр заявив, що має у своєму розпорядженні рапорт про відставку Корнича і готовий надати представлення про його відставку 14 вересня.

Комітет вирішив продовжити розгляд кандидатури Білозуба 15 вересня.

Раніше при начальнику облУВС Малишеві (пізніше начальник охорони Рината Ахметова, а нині депутат від Партії регіонів) Білозуб обіймав посаду начальника УБОЗ Донецької області і пішов у відставку після президентських виборів 2004 року.

Білозуб займався справою про вбивство президента футбольного клубу "Шахтар" Брагіна в результаті вибуху на стадіоні "Шахтар".

Як відомо, Білозуб подав у відставку з посади начальника УБОЗ у Донецькій області в березні минулого року.

У зв'язку із вбивством полковника Єрохіна, надбанням громадськості стали факти незакнної діяльності офіцерів Донецького УВС та особисто Малишева під час виборів 2004 р. Тоді міліціянти "підпрацьовували касирами", видаючи чорний нал "мобілізованій" на підтримку Януковича, "громадськості".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.