Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Верховна Зрада продовжила окупацію російським флотом Криму до 2042 року (відео)

Подія дня 22029 переглядів

Опубліковано - 27.04.2010 12:09 | Всі новини | Версія для друку

Верховна Зрада продовжила окупацію російським флотом Криму до 2042 року (відео)
Верховна Зрада продовжила окупацію російським флотом Криму до 2042 року (відео)
Сьогодні, 27 квітня, Верховна Рада Малоросії ратифікувала законопроект № 0165, що передбачає ратифікацію угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України до 2042 року.

Це рішення підтримали 236 депутатів Верховної Ради.

Половина депутатів-регіоналів, які блокували трибуну, не були в цей час на місці голосування.

Після відкриття пленарного засідання Верховної Ради деякі малороські депутати спробували зняти прапор, який розгорнули на своїх трибунах фракції БЮТ і НУ-НС.

Під час спроби зняти з трибун національний синьо-жовтий прапор, тоді як в Раді запалили кілька димових шашок, виникла бійка між нардепами опозиціонерами і народними обранцями, що входять в коаліцію.
Як повідомляє Кореспондент.net, на вулиці Грушевського між будівлями Кабінету міністрів і Верховної Ради почалися бійки між учасниками мітингу і підрозділом "Беркут".

Близько 10:20 один з учасників мітингу прорвався на територію Ради, і його затримала міліція. Крім того, кілька десятків осіб намагаються прорватися до будівлі Ради з боку Кабінету міністрів, однак міліція їх не пускає.

Правоохоронці намагаються стримати натовп. За даними МВС, біля будівлі Верховної Ради України у мітингах беруть участь близько 10 тисяч осіб, правопорядок забезпечують півтора тисячі співробітників міліції. При цьому, кількість співробітників правоохоронних органів постійно збільшується.

Учасники мітингу скандують: Варту геть! і Народ проти влади!

У департаменті наголосили, що від опозиційних сил, які виступають проти ратифікації "харківських угод", біля парламенту перебуває від 4 до 6 тисяч прихильників, "Партії регіонів" - близько 5 тисяч.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.