«СВІТЛОМРІЙ» організував маленьке свято для вихованців дитячих будинків з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.06.2010 23:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10366

Міжнародний благодійний фонд Василя Даниліва "СВІТЛОМРІЙ" привітав вихованців дитячих будинків, що знаходяться під його опікою, з нагоди святкування відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

27 травня Фонд організував для підопічних Долинського дитячого будинку "Теплий дім" (м. Долина Івано-Франківської обл.) веселе свято, яке супроводжувалося іграми з клоунами та казковими героями, танцями та піснями, солодкими подарунками та іншими призами. Крім цього фонд передав дитячому будинку спортивний інвентар, а саме вуличні тренажери, для більш повноцінного фізичного розвитку дітей, повідомляє прес-служба Фонду.

Схоже свято 3 червня чекає і на вихованців Миколаївської школи-інтернату (м. Миколаївка Донецької обл.). «СВІТЛОМРІЙ» також подарує закладу тенісні столи з наборами ракеток.

"В житті кожної людини наступає період, коли вона починає піклуватися не лише про близьких, але й про благополуччя своєї країни. Адже Україна – це наша спільна велика сім'я, а діти – її майбутнє", - підкреслив голова правління фонду «СВІТЛОМРІЙ» Василь Данилів з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей.

Довідка

Фонд «СВІТЛОМРІЙ» створено у 2009 році Василем Данилівим – основним акціонером групи компаній Korlea Invest з метою створення сприятливих умов для всебічного розвитку українських дітей-сиріт, підтримки соціально значимих проектів в сфері культури і спорту, а також формування позитивного іміджу України закордоном.

Фонд опікується двома дитячими закладами: Долинським дитячим будинком (м. Долина Івано-Франківської обл.) та Миколаївською школою-інтернатом (м. Миколаївка Донецької обл.). У 2009 році «СВІТЛОМРІЙ» завершив повну реконструкцію дитячого будинку у Долині.

Міжнародний день захисту дітей у всьому світі святкують у перший день літа, 1 червня. Це свято вважається одним з найстаріших. Рішення про проведення Дня захисту дітей було ухвалене Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року. Вперше його відзначили в 1950 році. В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з найважливіших напрямів своєї діяльності.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.