При в’їзді в Житомир повісять новий білборд: «Вас вітає Житомирщина - колиска УПА»

Автор/джерело -  © “Журнал Житомира”



Дата публiкацiї - 21.04.2011 03:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13809

Житомирська організація ВО «Свобода» планує повісити при в’їзді в місто на трасі Київ-Житомир білборд з написом: «Вас вітає Житомирщина - колиска УПА».

У центрі міста, перед в'їздом на площу Соборну, вже висить білл-борд, на якому патріоти постійно вітають житомирян націоналістичними гаслами.

Депутат Житомирської міської ради від Комуністичної партії України Зіна Стрякіна вважає, що «Свобода» навмисно розміщує провокаційні рекламні площини в Житомирі. Секретар Житомирського обкому КПУ переконана, що Житомирщина ніколи не була і не буде краєм вояків УПА.

- Всі ветерани проти прославлення УПА. Ми всі знаємо, що наша область вела дуже потужну партизанську війну. Сьогодні націоналісти хочуть нав'язати нам свою історію, - сказала комуністка.

Стрякіна підкреслила, що різними провокаціями, якими займається «Свобода», можна тільки прискорити смерть ветеранів ВВВ.

У свою чергу голова Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін не бачить провокацій в рекламних сюжетах, які вони розміщують.

- Ніякої провокації тут немає. Якщо комуністи зможуть заперечити факт, що Житомирщина не має відношення до створення УПА, то будь ласка, - зауважив Кізін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.