Ющенко підписав бюджет. Тепер дає пояснення.

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.12.2006 16:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1744

Глава Держави підписав Закон України “Про державний бюджет України на 2007 рік.”

Кабінет Міністрів та Верховна Рада виконали ключову вимогу Президента України Віктора Ющенка – збільшили рівень соціальних стандартів для населення України на 2007 рік, повідомляє прес-слуба.

Верховною Радою України прийнято рішення про збільшення розмірів мінімальної заробітної платні, прожиткового мінімуму та, відповідно, мінімальної пенсії для більш як 15 мільйонів українських громадян.

Так, з першого квітня 2007 року Уряд збільшить прожитковий мінімум до 397 гривень, а з 1 жовтня – до 406 гривень. Таким чином, вимогу Президента України щодо збільшення мінімальної пенсії та прожиткового мінімуму з 380 до 406 гривень виконано Урядом та парламентом України.

Відповідно до рішення Верховної Ради, мінімальна заробітна плата з першого травня буде збільшена до 420 гривень, з першого серпня – до 430 гривень, а з першого грудня – до 460 гривень.

У зв’язку з ухваленням відповідного рішення парламентом, Глава Держави підписав Закон України “Про державний бюджет України на 2007 рік”.

Від “Аратти”: нам чомусь здається, що в частині соціальних виплат діючий уряд кризровиків-проффесіоналів буде виконувати Заком приблизно так, як зараз - вимоги Універсалу. Дуже хотілося б помилитися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.