Як вдало вибрати подарунок?

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 26.12.2012 20:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19377

До Нового року залишилося зовсім мало часу, а ще стільки всього необхідно встигнути! У тому числі - вибрати гідні подарунки. Адже, як відомо, презент - це не просто знак уваги, а візитна картка того, хто дарує.

На жаль, статистика свідчить, що близько 85% людей хоч раз у житті розчаровувалися в отриманому подарунку. Як не помилитися з вибором і зробити дійсно досконалий подарунок?

Дарувати не можна викинути. Де кома?

Думаєте, книга, як і раніше залишається найкращим подарунком? Виявляється, ні. Численні опитування свідчать, що отримати книгу у подарунок хотіли б далеко не всі. До "чорного подарункового переліку" також традиційно входять сувеніри, свічки, панчішно-шкарпеткові вироби, диски з музикою або фільмами, м’які іграшки. Відповідно до результатів дослідження, проведеного одним із сайтів, жителі Великобританії у минулому році лише на Різдво отримали непотрібних подарунків на суму 2,4 млрд фунтів!

Правила вибору

Не знаючи уподобання людини, зробити їй хороший подарунок неймовірно складно. Але досить знати деякі хитрощі, щоби вийти переможцем із цієї непростої ситуації.

По-перше, ваш презент не повинен бути занадто особистим. Так комплект білизни, нехай навіть дуже дорогої, можна подарувати тільки своїй другій половинці.

Правило № 2 - подарунок має бути елегантним, як за своєю формою, так і змістом, адже свідчить про ваш смак. Важливим є значення самого подарунка. Приміром, вишукані цукерки зможуть підкреслити цінність того, кому вони призначені, а ще розкажуть про вас як про респектабельну людину з гарним смаком.

Зробити досконалий подарунок зовсім не складно. Нехай вам це вдасться!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.