Провокація. Міністерство оборони готує ГКЧП?

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 28.01.2014 15:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22768

Штаб національного спротиву отримав інформацію про можливість ініціювання Міністерством оборони ведення надзвичайного стану.

На згадку тим, хто забув історію. Серпень 1991 р. ГКЧП

Про це повідомляє прес-служба штабу.

«До військових частин по всій Україні направлено телеграму «Буран» (термінова), за підписом в.о. начальника Генерального штабу міністерства оборони генерал-лейтенанта Думанського, в якій вказується на необхідність проведення термінових зборів офіцерів з метою підготовки звернення до президента України про необхідність введення надзвичайного стану», - йдеться у повідомленні.

У штабі підкреслюють, що таку телеграму направлено в 14 областей України, а в деяких військових частинах такі збори військових почалися вже о 14 годині.

Штаб перевіряє інформацію та згодом повідомить подробиці.

Як повідомлялось, народний депутат Анатолій Гриценко заявив з посиланням на власні джерела, що на закритій нараді в Кабміні (27 січня – Ред.) Микола Азаров поставив завдання міністру оборони Павлу Лебедєву терміново передати до складу Внутрішніх військ два армійських з’єднання - 95-ту окрему аеромобільну бригаду (Житомир) і 25-ту окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду.

Нагадаємо, вчора видання ZN.ua з посиланням на власні джерела повідомило, що уряд вирішив збільшити чисельність бійців спецпідрозділів МВС, обмежити рух на 30 вулицях Києва, легалізувати створення народних дружин, виділити гроші з резервного фонду держбюджету на закупівлю амуніції, боєприпасів і озброєнь для спецпідрозділів і в режимі суворої секретності готує документи про введення надзвичайного стану.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.