Названо найкращий різдвяний фільм усіх часів

Автор/джерело -  © «Гармонія»



Дата публiкацiї - 7.12.2017 01:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28134

На першому місці рейтингу опинилася кінострічка 1960 року - “Квартира” Біллі Вайлдера. Головні ролі в ній виконали Джек Леммон і Ширлі Маклейн.

“Квартира” Біллі Вайлдера названа найкращим різдвяним фільмом

Видання The Independent назвало найкращий різдвяний фільм в історії. На думку авторів видання, лідером є кінострічка "Квартира" американського режисера Біллі Вайлдера, яка вийшла на екрани в 1960 році.

Журналісти видання зазначили, що в цьому фільмі показане ідеальне Різдво як цілком відмінне.

"Квартира" - ідеальний фільм для Різдва. Не такого Різдва, яким ми б хотіли його бачити - з тріскучими вогниками каміна, дзвіночками, снігом, - а реальним Різдвом: часом веселим, іноді безрадісним, подеколи на самоті", - прокоментували укладачі рейтингу.

Фільм про справжнє кохання. Тихе, болісне, але з сяючима очима вищевказаних зірок.

Відомо, що кінострічка була удостоєна п’яти премій "Оскар" з десяти номінацій. Біллі Вайлдер отримав три - "За найкращий фільм" як продюсер, "За найкращий сценарій", "За найкращу режисуру", - відповідно як сценарист і режисер. Навіть його попередня стрічка, яка названа "Найкращою комедією всіх часів" - "В джазі лише дівчата", не отримала стільки нагород.

Фільм можна подивитися з чудовим українським дубляжем. Як і попередня стрічка, фільм закінчується крилатим висловом - "Мовчіть і здавайте карти!"



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.