Станік, Пшеничничний та Івашко вже знову не судді

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.05.2007 16:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2987

Конституційний Суд залишився навіть без тіпа в.о. Голови. Пшеничного, Станік та Іващенко знову можуть не пропускати у приміщення храма правосуддя.

“Апеляційний суд Донецької області скасував ухвали місцевих судів, якими зупинялася дія актів Президента про звільнення суддів Конституційного Суду”, - повідомив народний депутат п’ятого скликання Микола Оніщук.

“Це означає, що на сьогоднішній день Укази Президента про звільненні суддів Конституційного Суду Станік, Іващенка та Пшеничного є чинними. Їх дія не зупинена. Відтак, не зважаючи на скасовану ухвалу Шевченківського суду, ці судді не мають права брати участь у засіданнях Суду”, - наголосив Оніщук.

Нагадаємо, що Шевченківський районний суд міста Києва скасував свою ухвалу про не допуск трьох суддів КС, звільнених Президентом, на засідання Конституційного Суду. Раніше Кам`янобрідський районний суд Луганська, а також Кіровський райсуд Донецька поновили своїми рішеннями на посаді суддів Конституційного суду Сюзанну Станік, Володимира Іващенка та Валерія Пшеничного за позовом народних депутатів від партії Регіонів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.