Волкер висловив розчарування щодо порушення режиму припинення вогню на Донбасі

Автор/джерело -  © Голос Америки



Дата публiкацiї - 7.08.2019 08:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29979

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер висловив розчарування з приводу вбивства українських військових керованими Росією силами на Сході України.

"Надзвичайно розчарований новими порушеннями режиму припинення вогню, які призвели до вбивства 4-х українських солдат силами керованими Росією", – твітує Курт Волкер у вівторок.

Американський дипломат також відзначив, що порушення режиму припинення вогню особливо розчаровує на тлі "мирних жестів з боку нового президента України.

Прес-служба Міноборони України повідомляє, що внаслідок ворожих обстрілів сьогодні четверо наших українських військових "отримали поранення, які були несумісні з життям".

Міноборони також повідомляє, що окупантами обладнуються додаткові вогневі позиції артилерії. Відомство відзначає, що такі дії відбуваються у тому числі з порушенням Мінських домовленостей щодо відведення озброєння.

Раніше російська інформаційна агенція "Інтерфакс" повідомила, що у США буцімто виявили зацікавленість у проведенні зустрічі Сурков - Волкер.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.