Російські війська отримали команду дестабілізувати ситуацію на фронті

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.11.2019 19:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30260

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ активізувало зусилля, спрямовані на недопущення стабілізації обстановки поза межами районів розведення сторін Станиця Луганська, Золоте та Петрівське.

Про це повідомив під час щоденного зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил Михайло Шаравара з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, для здійснення провокаційних обстрілів позицій Об’єднаних сил на інших ділянках вздовж лінії розмежування противник посилює передові підрозділи розрахунками протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів та снайперськими групами.

Крім того, на передову з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ прибувають розвідувальні підрозділи, укомплектовані військовослужбовцями, більшість з яких у ц.р. пройшли підготовку у навчальних центрах на території Росії та мають досвід диверсійно-розвідувальної діяльності, у т.ч. з мінування місцевості, підриву об’єктів та коректування артилерійського вогню.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.