Російське командування уточнює мобілізаційний резерв «гарматного м’яса»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.02.2020 18:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30490

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях вимагають від керівників місцевих підприємств і установ терміново надати уточнені списки працівників.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України.

Основна причина – необхідність визначення мобілізаційного резерву у зв’язку з відтоком людського ресурсу на територію РФ після отримання російського громадянства. Відсутність необхідної кількості резервістів створила у окупантів передумови до зриву запланованих навчальних зборів у першому кварталі 2020 року на базі з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Для недопущення подальшого відтоку мобілізаційного ресурсу російською окупаційною владою передбачається введення додаткових обмежень щодо виїзду громадян призовного віку на територію Росії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.