Великобританія допоможе посилити інфраструктуру ВМС України

Автор/джерело -  © DW



Дата публiкацiї - 13.02.2020 15:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30492

Великобританія допомагатиме розбудовувати інфраструктуру Військово-морських сил України, повідомив український міністр оборони Андрій Загороднюк.

Великобританія надаватиме допомогу в посиленні інфраструктури українських Військово-морських сил Збройних сил України (ВМС ЗСУ), повідомив міністр оборони України Андрій Загороднюк у середу, 12 лютого.

"Безпеку в Азово-Чорноморському регіоні обговорили з держсекретарем з питань оборони Великобританії Беном Воллесом, міністром національної оборони Туреччини Хулусі Акаром і міністром національної оборони Польщі Маріушем Блищаком. Домовилися, що британці допомагатимуть у посиленні інфраструктури ВМС ЗСУ, а їхні інструктори приєднаються до підготовки наших військових моряків", - написав Загороднюк на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що 12 лютого делегація міністерства оборони України на чолі з міністром прибула з робочим візитом до штаб-квартири НАТО в Брюсселі. У рамках дводенного візиту заплановані зустрічі глави оборонного відомства України з міністрами оборони Великобританії, Канади, Польщі, Литви та США у форматі QUINT, а також низка двосторонніх зустрічей з міністрами оборони держав-членів і генеральним менеджером Агентства НАТО з підтримки і постачання (NSPA).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.