Командування російських військ виконує задачі з підтримання напруженості на лінії зіткнення

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.02.2020 18:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30531

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ підтримує високий рівень напруженості на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, зростає кількість обстрілів позицій Об’єднаних сил для провокування вогню у відповідь, окупантами здійснюється демонстративне переміщення озброєння і військової техніки з тилових районів у райони передових позицій.

Водночас російськими пропагандистами активізовано розповсюдження фейкових повідомлень зі звинуваченнями підрозділів Об’єднаних сил у недотриманні режиму припинення вогню з метою дискредитації наших захисників.

Вчергове зазначимо, що українські захисники непохитно стоять на засадах виконання Мінських домовленостей і ніколи не застосовують зброю першими. Вогонь у відповідь на прицільні обстріли російсько-окупаційних військ ведеться виключно з легкого піхотного озброєння за підтвердження відсутності в секторі цивільних мирних мешканців та інфраструктури місцевого населення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.