СММ ОБСЄ не зафіксувала порушень припинення вогню

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.08.2020 17:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30909

За дводенний звітний період(9-10.08) Місія не зафіксувала порушень режиму припинення вогню як у Донецькій, так і в Луганській областях. У тому числі за попередній звітний період Місія не зафіксувала порушень режиму припинення вогню протягом трьох днів поспіль.

З 00:01 27 липня до кінця звітного періоду, СMM поки зареєструвала 256 порушень режиму припинення вогню.

Місія продовжувала моніторинг районів розведення поблизу Станиці Луганської, Золотого та Петрівського. Всередині останніх двох областей безпілотний літальний апарат з великої дальністю дії спостерігав людей у ​​вечірні та нічні години.

СММ спостерігала за озброєнням, яке знаходилося порушуючи лінії відводу в непідконтрольних урядам районах Донецької та Луганської областей.

Місія сприяла та контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогнів, щоб забезпечити підтримку та експлуатацію критичної цивільної інфраструктури.

СММ відвідала чотири прикордонні пункти пропуску у недержавних підконтрольних районах Донецької та Луганської областей.

Місія продовжувала слідкувати за ситуацією з цивільними особами на тлі спалаху COVID-19, в тому числі на контрольно-пропускному пункті в’їзду-виїзду в Луганській області.

Свобода пересування СММ продовжувала обмежуватися, в тому числі, поблизу Новоазовська, приблизно в 12 км на захід від кордону з Російською Федерацією.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.