Богословська видала новий жарт: вона складе мандат, якщо не буде ширки!

Автор/джерело -  © ICTV



Дата публiкацiї - 6.10.2007 16:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3907

Богословська вчора публічно заявила, що у разі, якщо ПР не ввійде до правлячої коаліції, то депутати складуть мандати. Оскільки таке рішення керівний орган не ухвалював, то це - особиста її позиція і нам лишається зачекати продовження шоу.

Інна Богословська, яка йде до Верховної Ради під четвертим номером у списку Партії регіонів, напередодні в ефірі "Свободи слова" на ICTV заявила, що Партія регіонів складе мандати, якщо не створять широкої коаліції.

Інна Богословська, кандидат у народні депутати від Партії регіонів: "Я хочу сказати, що Партія регіонів ніколи не дозволить, щоб половина України знаходилася в меншості і в опозиції. Якщо ви будете викручувати руки переможцю цих виборів, якщо ви не зможете поставити свої власні амбіції нижче, ніж доля країни і благо країни, ми не візьмемо мандати, ми підемо на нові вибори. І ці вибори будуть такими агресивними".

Між тим, Партія регіонів не ухвалювала рішення щодо можливості відмови від депутатських мандатів, заявляє радник прем'єр-міністра, народний депутат 5-го скликання Ганна Герман.

"У нас немає такого рішення, ми не обговорювали це питання на засіданні політради партії", - повідомила вона в інтерв'ю журналістам. Водночас депутат зазначила, що такі настрої у партії є.

Коментуючи висловлювання своїх однопартійців Нестора Шуфрича й Інни Богословської про те, що депутати від Партії регіонів, обрані до парламенту 6-го скликання, відмовляться від своїх мандатів у випадку, якщо не буде створено широкої коаліції, Герман заявила, що такі заяви не можна вважати офіційною позицією партії.

Від “Аратти”: нещодавно Богословська вже “пожартувала” щодо лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Як відомо у судовому порядку було доведена схильність замміністра юстиції до брехні.

Подивимось, як Богословська і Шуфрич складатимуть депутські мандати у разі не вхдження ПР у правлячу коаліцію. Бо політикам вже пора навчитися відповідати за свої слова і дотримуватися слова, сказаного публічно. Чекати продовження цієї історії залишилося декілька днів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.