Севастопольські бійці спецпідрозділу СБУ вшанували Шевченка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.03.2009 17:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6890

Севастопольські бійці спецпідрозділу “Альфа” розгорнули український прапор на прямовисній скелі - повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

На честь святкування 195–ї річниці від дня народження Тараса Шевченка та тижня пам’яті «Із Шевченком у серці», напередодні Дня Служби безпеки України й 15–річчя Севастопольського управління СБУ співробітники спецпідрозділу «Альфа» здійснили сходження на висотну скелю Парус (120 метрів над рівнем моря) у районі мису Сарич, де розгорнули Державний прапор України площею 54 квадратних метри.

Підняття державного прапора України під час проведення заходів співробітниками Севастопольського Управління СБУ стало традицією.

У 2008 році прапор розміром 6 х 9 метрів розгортали при проведенні екологічної акції в каньйоні річки Чорна та під час запливу співробітників УСБУ в бухті Карантинна на День державного прапора України.

У 2007 році державний прапор діагоналлю 11 метрів піднято на горі Куш–Кая співробітниками спецслужби на честь 15–річчя Служби безпеки України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.