Справа про зрадників Батьківщини (відео)

Автор/джерело -  © Михайло Притула 



Дата публiкацiї - 27.08.2009 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1391

Керівники Росії зрадили свій народ. Про це повинні знати росіяни. Дай громадянам РФ шанс повернутися до здорового глузду!

Шановні браття Українці!

Відеозвернення Медвєдєва (див.нижче) до Президента України в річнцю нападу Росії на Грузію чітко показало наступне:

1. Росія на наших очах перетворюється на загнаного звіра, який у своїх смертних конвульсіях готовий напасти на будь кого.

2. Наступними в черзі російскої агресії - Україна. Підстави можуть бути найабсурдніші. Росіяни їх проковтнуть, як і все попереднє лайно кремлівської пропаганди.

3. Україні не вдасться утихомирити агонізуючого медведя та тихо відсидітись у своїх "хатах з краю". Тому що, "крайня хата" завжди означала лише одне: це передній фронт оборони.

4. У кожного з нас зараз два шляхи:

а) зустрічати агресію на своїй землі;

б) зупинити  потнеційного агрессора, тому що народу Росії ця війна потрібна як п’яте колесо до воза. А без народу жодної війни не буває.

5. Прийшов час відповісти Кремлю взаємністю, та прикласти невеликі зусилля для приведення народу россії до тями та отверезіння,  розпалювання чесних конфліктів на території Росії, між їх владою та їх народом.

6. Прийшов час повторити подвиги наших предків як дали росіянам азбуку та культуру. Наша задача дати шанс повернути росіянам їх здоровий глузд.

Включайтесь в святе справу і діло "прінуждєнія россіян до здорового глузду.
Завдання просте – доставити посилання на відеоролик максимальній кількості глядачів у Россії.

Найкраще – етнічним українцям, як невеличким іскоркам здорового глузду на безкрайній темряві россії.

Або вони уже без сумнівно полізуть у Вашу "хату з краю" "прінуждать украінцев к братской любві". І будуть це робити традиційно: через сраку раком. Вгадай з одного разу, чия то буде срака.

 

 

Президентові Російської Федерації Мєдвєдєву Дмитру Анатолійовичу

Дорогий мій Дмитрику! От ти випендрився, а певно сам не зрозумів що ти зробив. Ти ж більше проамериканський ніж я, бо наповнюєш країни НАТО своїми, тобто російськими народними ресурсами, як справжній янкі. Я ж бухгалтер, Дмитрику, і банкір, тож твої грошики порахувати зможу.

За час твого, Дмитрику, президентства, ти перерахував в банки країн НАТО понад 100 мільярдів доларів у якості міжнародних резервів.

Відсотки в чию кишеню йдуть, Дмитрику? Невеличкий бізнес Президента, так? А насінням торгувати не пробував?

За час твого президентства Росія втратила 300 мільярдів доларів. Це при тому, що вся влада в Росії зосереджена в твої руках. І ти хочеш, щоб я спілкувався з таким невдахою? І ще щоб прийняв він нього посла?

Дмитрику, ти спритно відволікаєш увагу народу Росії від своїх фінансових оборудок з народними грошима, які проводяться в банках НАТО. Цими грошима американці тримають тебе за яйця.

Скажи, Дмитрику, як відреагує народ Росії, якщо взнає скільки ти грошей поцупив і як тебе американці та європейці цими грошима тримають? А бояри твої тебе на кіл не посадять? За такі витівки часто в Московії на кіл царів саджали.

Росія, внаслідок твоєї та Вована недолугості, віддала Китаю багато стратегічних технологій. У квітні минулого року Китай, завдяки вам, почав серійне виробництво СУ-27. З сучасним електронним обладнанням. Знову ви посилили вірогідного противника.

Допомагаєте всім ворогам Росії. Гроші Росії працюють на економіку країн НАТО, технології — на озброєння Китаю.

Так роблять тільки невдахи. З такими мені спілкуватись в облом, і, чесно кажучи — бридко. Тож звиняй, сам напросився.

Але я тебе вибачаю. Адже тепер 10 000 000 українців, що знаходяться на території Росії, почнуть відкривати очі росіянам. І тобі доведеться відповідати за втрачене майбутнє країни.

А діалог Україна продовжить з новим керівництвом Росії.

 

Мєдвєдєв: прибульці захопили Україну

Звернення Президента РФ Дмітрія Мєдвєдєва до народу РФ. Дивитися всім!

 


 


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.