Хто створює «погоду» в домі?

Автор/джерело -  © Світлана Боженкова, «Школа життя» 



Дата публiкацiї - 4.04.2012 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2367

Чоловік і жінка - як дві сполучені посудини: вони постійно обмінюються енергією, частіше за все самі того не усвідомлюючи. Проте між ними завжди відбувається енергообмін.

Але справа в тому, що головна посудина в «кліматі» відносин - все-таки жінка, - саме вона своєю енергією наповнює чоловіка. Ось чому з деякими жінками чоловіки буквально розцвітають на очах, а з деякими так і топчуться на місці, відчуваючи себе нещасливими, вічно їм чогось не вистачає. Але чого саме? Кохання!

На жаль, багато жінок в сучасному суспільстві втратили свою природну здатність кохати. Або, можливо, поки не зустріли чоловіків, здатних пробудити в них чуттєвість, жіночність, кохання.

Кохання - основа всього!

Я знаю напевно, що головне у стосунках - це відношення жінки до чоловіка, її щирість. Чоловікам дуже потрібна любов. Вони її потребують. Тільки любляча жінка, як чисте джерело, може наповнити вологою висушену землю. Жіночої любові вистачить навіть на пустелю! Кохання справді здатне творити чудеса! От тільки справа в тому, що кохання це повинна бути чистим, щирим, безкорисливим, справжнім.

Чоловік кохає, пануючи, а жінка - підкоряючись

Якщо жінка закохується, то чоловік стає для неї найкращим. І саме це ставлення до нього вона повинна зберігати в собі, надихаючи тим самим свого коханого. Що чоловікові потрібно? Віра в його винятковість, в його силу. Вірність йому, готовність підкорятися його силі.

Кажуть, що чоловік кохає, пануючи, а жінка - підкоряючись. Звичайно, всьому є розумні межі. Але ж і правда, жінці хочеться бачити поруч із собою сильного чоловіка, якому захочеться скоритися. Проблема в тому, що замало таких чоловіків. Але саме в руках жінки знаходиться можливість вселити думку чоловікові, що він сильний, дати йому шанс повірити в себе, в свою винятковість. І тоді він буде нескінченно вдячний і буде прагнути відповідати сформованому про нього уявленню.

Це ваш вибір! Любіть його!

У кожному чоловікові можна знайти щось хороше. Якісь риси, за які його можна цінувати і поважати. Якщо вам поважати і любити свого чоловіка нема за що, відносини приречені на крах. «Погода в домі» залежить тільки від жіночої енергії, від її бажання піклуватися про коханого чоловіка, надихати його, втішати.

Наприклад, після роботи йому важливо розслабитися і відновити свої сили. Він не хоче чути докорів, скарг, сумнівів, не хоче, щоб його критикували і «пиляли» без кінця. Зробіть йому краще масаж, смачно нагодуйте і укладіть спати, бажано поруч з собою. Станьте його музою і натхненницею, - тільки від вас залежить затишок і атмосфера в вашому домі і ваших відносинах.

Неважливо, який у вас розмір одягу і скільки вам років, - постарайтеся стати внутрішньо більш жіночною, тендітною, незахищеною, і тоді у вашого чоловіка з’явиться бажання захищати вас! Станьте королевою, якщо бажаєте, щоб поруч з вами був король! І ніколи не відгукуйтеся погано про вашого коханого, особливо в присутності інших, адже це ж ваш вибір! Значить, саме цього чоловіка ви гідні. Або поки тільки цього. Любіть його!

Нехай жіноче серце наповниться любов’ю, довірою, вдячністю. Не дайте йому зачерствіти, не перетворюйтеся на «сухарик». Всі ми гідні в цьому житті щастя, кохання, гармонійних відносин. Давайте ж будемо красивими, добрими, ніжними, милими і щирими, давайте навчимося дарувати свою любов безкорисливо, не чекаючи подяк натомість. І тоді все життя, я впевнена, наповниться щастям!

 


 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.