Інтим у різних дуальних парах

Автор/джерело -  © Витримки із книги А.Гречинського, Т.Педан “Знайди гармонію в житті” 



Дата публiкацiї - 11.10.2012 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2577

Взаємодії між людьми четвертої квадри, у тому числі й інтимно-сексуальні.

«Інтим – це є безмежна ніжність,
Яку вінчає потрясіння»
Віталій Іващенко


Крім психічної доповненості цілком природно існує і фізична – адже душа і тіло невід’ємні. Інтимно-сексуальна сумісність можливі тільки між дуалами, коли обоє отримують повне задоволення при відсутності комплексів і відчуттів, що щось відбувається не так, як хотілося б.

Інтуїтивно-етичний екстраверт і сенсорно-логічний інтроверт

“Мої думки – моє багатство” – кредо СЛІ. І тільки ІЕЕ може втілити їх у життя. СЛІ важко переносить дисгармонію в оточенні і в стосунках. Це викликає відчуття дискомфортності, прагнення вдосконалити оточення, людей, власну душу. Тому СЛІ вимогливий до себе і до оточуючих. Але якщо в оточенні СЛІ може сам створювати комфорт, то в стосунках не вміє вирівняти зіпсовані взаємини, при тому, що може легко їх порушити. Відчуваючи свою провину, ще більше картає себе за це. Допомогти йому тут може лише дуал – показуючи стан душі й причини його виникнення, вирішує всі проблеми, а легким гумором, дипломатичним підходом знімає внутрішню напругу, створюючи нові, невимушені взаємини.

СЛІ оминає все банальне, буденне і нецікаве. Дуже допитливий, має велике коло інтересів, палко захоплюється, але невпевнений у собі через самокритичність. Потребує схвалення своїх намірів, здібностей, дій, моральної підтримки. ІЕЕ якраз та людина, яка помічає таланти інших, навіть приховані здібності, розвиває їх і вселяє віру у власні можливості. Крім того, знаходить вихід із важких ситуацій, які могли б спричинити тривогу і депресію у СЛІ. Тим самим вирішує внутрішні проблеми дуала, а той бере на себе всі побутові проблеми, забезпечує душевний і зовнішній комфорт партнеру, з яким завжди весело, затишно і приємно.

Емоційність ІЕЕ запалює стриманого і холодного СЛІ, надає енергії і завзяття, поруч з таким партнером може гори зрушити, із задоволенням зробити неможливе. ІЕЕ виправляє етичні промахи СЛІ, допомагає спілкуватися з іншими, стати впевненим у собі і більш відвертим. Оптимізм і впевненість у майбутньому знімають скептицизм і недовіру. Крім того, СЛІ може перебільшувати можливі небезпеки і не бачить реальних. Зате ІЕЕ прораховує все наперед і своєчасно попереджає, де потрібно бути обережним, заспокоює, якщо тривоги даремні. Врівноважує емоційність і бурхливі реакції СЛІ.

Вміння СЛІ відділяти головне від другорядного допомагає направляти задуми партнера. Обоє бачать, де потрібна допомога і вчасно її надають. Кожен поважає незалежність іншого, і дріб’язкової опіки у партнерів немає, кожен самостійно вибирає методи дій. Обоє відчувають, що потрібно іншому і йдуть на взаємні поступки.

Характерні особливості діади – незалежність один від одного і від оточуючих, гармонія стосунків, дух творчості і саморозвитку.

Логіко-сенсорний екстраверт і етико-інтуїтивний інтроверт

ЛСЕ відчуває потребу в ЕІІ, який пом’якшує його сувору натуру, відчуває його емоційний стан і врівноважує його, вміє співчувати і підказати, що може бути перспективним, показує почуття і стосунки інших людей. Це найкращий помічник у роботі – робить її старанно, скрупульозно і якісно. Але при цьому, збираючи і обробляючи велику кількість інформації, ЕІІ не відділяє головне від другорядного, тому часто розгублюється у житті, намагаючись охопити неможливе. ЛСЕ систематизує все і дає правильний напрям.

ЕІІ дуже уважний до людей, вміло спілкується, відчуває їх стан, чого не можна сказати про ЛСЕ, котрого більше цікавлять процес і результати роботи. А оскільки в будь-якій справі необхідно налаштовувати і підтримувати контакти з людьми, то в цьому найкраще допомагає його дуал. ЕІІ завжди стриманий і коректний, ЛСЕ іноді дратується і гнівається, особливо, коли віднімають час, при цьому втрачає тактовність, висловлюється занадто прямолінійно, різко. Витриманий, дипломатичний і миролюбний ЕІІ заспокоює і врівноважує партнера, усуває етичні промахи, пом’якшує жорстку поведінку, впливаючи на його вроджене благородство, великодушність і совість. Тим самим полегшує спілкування, налаштовує й утримує зв’язки з іншими.

ЛСЕ дратує те, що не може орієнтуватися у часі, завжди не встигає, ще й може транжирити його у розмовах. ЕІІ м ’я ко направляє свого партнера, підказуючи, коли що краще робити, щоб усе встигнути.

Своїми мріями і фантазіями ЕІІ розворушує партнера, який при своїх консервативних поглядах може застряти в рутині, зупинитися у своєму розвитку, зациклитись на повсякденних дріб’язкових справах, втратити духовність, відчуття романтики, цікавість до нового.

Лідер по природі, ЛСЕ є найкращим захисником і другом для ЕІІ – дуже м’якої, чуйної і невпевненої в собі людини, яка не вміє відстояти свої інтереси в практичних справах і покладається в цьому на більш впевненого і напористого партнера.

Для цієї діади характерні деяка замкненість, нерішучість, відмежованість від людей, скрупульозність в усьому, чесність, працелюбство, якість і довершеність, порядність.

Енергетичний обмін при спілкуванні, який відчувається як душевна приємність, посилюється різнобарвністю почуттів при простому дотику – варто взяти за руку, або ненароком торкнутися, як приємна тепла хвиля чудової енергії охоплює, пронизує тіло й зігріває душу. Такими сексуальними відчуттями можна насолоджуватися повсякчас і будь-де. Щирий, пронизливий погляд зігріває душу і говорить про все. І не потрібні вже слова про кохання – душа відчуває все без слів. Дивні енергетичні хвилі охоплюють весь організм – і виникає невтримне відчуття єдності і затишку. Дотепні жарти–загравання, ігри-борюкання, дитяча безпосередність - все це для відтягування часу близкості – таким чином душа отримує повне задоволення. Можуть пообіцяти один одному тілесних втіх в скорому майбутньому і відійти від цієї думки. Зваблюючий елемент – неочікуваність і непередбаченість.

А хіба можна описати безмежну гамму відчуттів при близькості? В цьому впевнитися можливо лише реально з дуалом, коли співають у гармонії не тільки тіла, а й душі. І кожного разу – нові відчуття, не схожі на попередні, - такий секс не вичерпує себе і не набридає, не втомлює, а насичує. Різноманітність і новизна раз у раз. Повноцінний енергетичний обмін оздоровлює і тіло, і душу. Все ширше розкривається й глибше пізнається незвідане – бездонний світ безмежної насолоди. І невимовних відчуттів. Обережні ніжні доторки змінюються довірливим пригортанням, нагнітається бажання і розпалюється азарт, і де тільки береться фантазія у нестримних рухах, все різні різноманітні втіхи розчиняються у часі і не мають меж. А найголовніше, що відчувається вільність, немає скутості, побоювання, що не так щось зробиш, думки відображають відчуття, фантазіям немає меж. І енергійність переходить у почуття млосності, приємної розслабленості, солодкої знемоги, що знову переходить у енергетичний підйом. Приємність сексу не в техніці, не у фізичних даних, а в безмежних у своїй різноманітності відчуттях. І в задушевному спілкуванні.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.