Знаки вказують нам шлях

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна» 



Дата публiкацiї - 10.12.2014 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=3304

Поради шамана — знаки, які потрібно зауважувати.

1.Коли йдете вулицею і бачите перо, що лежить на землі, підберіть його і принесіть додому, можете поставити у вазочку, можете повісити або навіть просто покласти. Це потужний оберіг, дарований Вам небом. Зауважуйте такі знаки Духів.

2. Збирайте камені з річок. Вони володіють великою силою, енергією!

3. Щоб підживитися енергією сонця необхідно щоб сонце було під кутом в 45 градусів від горизонту. Треба скласти великі і вказівні пальці двох рук щоб вийшов трикутник і дивитися через цей трикутник на сонце. Тоді енергія буде максимально проникати у ваше тіло!

4. Всіма силами намагайтеся допомагати іншим. Якщо не можете доставити радість, то хоча б не робіть шкоду.

5. Бережіть своє життя, не треба ризикувати на рівні життя-смерть... Смерть може пожартувати, а жарти у неї плоскі і вульгарні.

6. Ідіть вперед і не обертатися! Те що було, — те залиште, у всього є свій урок, — те що вам знадобилося одного разу, можна відпустити.

7. Труднощі — формальність! Серйозні труднощі — серйозна, але формальність! Є небо, воно іноді за хмарами, але варто докласти зусиль (сісти на літак) і над цими хмарами все те ж блакитне небо. Миру всім!

8. Щоб наблизитися до мрії, часом досить зробити хоча б один крок. Не бійтеся труднощів, вони завжди є і будуть. Білої дороги вам всім у всіх ваших починаннях!

9. Першочерговим вашим моральним принципом має бути відмова від заподіяння шкоди кому б то не було. Цей принцип у вашому житті повинен бути дуже твердим: «Я нікому ніколи не стану заподіювати шкоду». Подумайте ... (Карагай)

10. Коли ви станете джерелом щастя живих істот, ви самі станете найщасливішими. А якщо ви стали джерелом страждання інших, ви ж й першим станете нещасним. Подумайте...

11. Хоча б годину в день приділяйте тиші ... Вона вам потрібна так само, як і спілкування.

12. Уміння любити — найвище, що є на землі. Вмійте любити всіх, навіть ваших ворогів!

13. Не кидайте у водойми сміття. Жоден. Дух води може дуже сильно розсердитися. Щоб задобрювати Духа води можна в воду кидати хліб, молоко, монетки.

14. Зазвичай ми називаємо своє минуле золотим часом, золотими днями. Це помилка. Дуже важливо розуміти, що кожен наступний момент у вашому житті — якраз і є тим самим золотим часом.

15. Створити причини страждання дуже просто, а створити причини щастя нелегко. Щоб спалити великий будинок, немає необхідності вчитися, на це здатні навіть діти. А для того, щоб побудувати великий красивий будинок, вам потрібно дуже багато знати. Задумайтесь.

16. Літнє Сонцестояння — це найбільш верхня точка в небесному колі Сонця, коли, досягнувши своєї вершини, Сонце віддає нам всю свою Силу. Добре зустріти цей день в затишному місці біля води. Купання в річці, озері буде очисним. Можна зробити і запас води з криниці, джерела — вода вважається цілющою.

17. Нема як найдосконалішої релігії та віри, як немає гіршої з них, Бог — один, так що моліться кому хочете, але пам’ятайте дуже важливі заповіді — живи по совісті, поважай своїх пращурів, люби.

18. Якщо у вас є мета змінити світ, спочатку змініть себе. Навчіться володіти енергією радості й енергією любові. Це головні моменти і переживання людини. Посмішка, сміх, радість володіють величезною силою. Коли ви навчитеся цьому, то відкриєте для себе «любов».

19. Диким деревам не місце на городі і саду. Вони гарні в палісаднику, біля воріт і біля хвіртки. Якщо ділянка велика (більше 25 соток), то дикі дерева можна висаджувати вздовж усього паркану, або як живопліт. Дикі дерева пригнічують ріст окультурених рослин — хаос бореться з порядком. Наприклад, береза витягає вологу з ґрунту в радіусі 30 метрів, у ялини взагалі коренева система поверхнева і чим вище ялина, тим з більшої площі вона збирає поживні речовини. Крім того, ялина, як і дуб, притягує блискавку.

20. Наламайте березових гілочок. Частина з них поставте у вазу, для прикраси будинку, що створить, світлу і добру атмосферу. Кілька гілочок дрібно наламайте, при цьому не користуйтеся ні ножем, ні ножицями. Покладіть уламки гілочок в глиняний, скляний посуд і залийте окропом не менше, ніж на 3 години. Якщо знайдеться цедра лимона або апельсина, додайте її. Коли настоїться, вмочіть в настій ватний або марлевий тампон і протріть себе після вечірньої ванни. Ефект самі відчуєте.

21. Є така дуже хороша приказка: «Не збідніє рука, що дає». По можливості намагайтеся давати гроші малозабезпеченим і нужденним. Неважливо яка це буде сума, важливий сам процес.

22. Життя — це достоту короткий проміжок часу. Не витрачайте його на лайку і сльози, лихослів’я і алкоголь! Ви можете творити добро, народжувати дітей, відпочивати і робити масу інших приємний речей!

23. Дощ... Він може керувати почуттями та емоціями людини... може нагадати їй про будь-які моменти її життя... або ж навпаки змити всі спогади. Дощ вміє очищати. Коли все дуже погано... я виходжу і просто стою під зливою...

24. Якщо ваша кохана людина почала злитися на вас, якщо ви не винні — обійміть її і тримайте міцно-міцно, — вона заспокоїться.

25. Поважайте своїх пращурів, якими б вони не були.

26. Якщо вам погано на душі і ви відчуваєте млявість, —
просто заспівайте... Співайте те, що вашій душі завгодно. Їй іноді теж хочеться виговоритися...

27. Ставтеся з повагою до кожного і не ставте себе вище когось, навіть якщо допомагаєте комусь. Це дуже погано. Якщо ж починається себелюбство, манія величі — треба себе вдарити об землю і спустити з небес, бо з цього нічого не вийде доброго.

28. До мене звертаються люди всіх станів, різних статей і віку, а майже у всіх проблема одна і та ж або першопричина проблеми — втрачені корені, корені із землею і з пращурами. Пам’ятайте небіжчиків, якими б вони не були за життя, — вони мудріші за вас, Духи допомагають потім вам. Напечіть млинців, коржів, поставте Чулу в хуреї, сходіть в храм...

29. Пам’ятайте завжди — немає найправильнішої релігії, немає найправильнішої віри, найрозумніших жерців тих чи інших культів. Бог — один. Бог — це вершина гори, а різні віри і релігії — це шляхи до цієї вершини. Моліться кому хочете, але знайте, — головна ваша ціль — не бути без гріхів, а досягти і пізнати Бога. (Карагай)

30. Якщо вирішив щось робити, — не сумнівайся в собі. Страх змушує відступати тебе від вірного шляху, бо це і є головним інструментом всього зла. При цьому не втрачайте надії, якщо з першого разу що-небудь не вийшло. Кожна маленька перемога, наближає до Великої.

31. Пам’ятайте одну дуже важливу життєву річ — кожен отримує по своїх заслугах. Не допускайте проблеми в свою Душу, у свої думки, — тоді проблема не досягне вашого тіла.

32. Справжнє кохання завжди вільне. Перша ознака вампіризму — це те, що кохана людина, з незрозумілих причин охолола до вас, але продовжує користуватися вашим почуттям, тобто ви бачите, що воно йому приємне і вона заохочує вас у вираженні вашої любові, — треба уважно проаналізувати ваші стосунки. І, якщо ви зрозумієте, що потрапили в залежність, — починайте від неї позбавлятися. Адже залежність — не любов, і вона не повинна мати для вас ніякої цінності.

33. Купуючи Силу, шаман вступає з нею в особливі відносини, що нагадують акт полювання, тому доля шамана — це Шлях Мисливця. Іноді буває так, що мисливець і жертва міняються місцями, щоб цього не сталося, спочатку тренуйте мисливське чуття, а потім вже полюйте.

34. Ніяка магія не може змусити людину любити того, хто їй байдужий. Приворот всього лише прив’язує жертву до ініціатора, змушуючи відчувати неусвідомлений дискомфорт при спробі піти або якось перервати відносини. Цей дискомфорт, зрештою, виснажує людину, доводить її до відчаю, позбавляє здоров’я і породжує почуття ненависті до об’єкту прихильності. Не жартуйте з приворотною магією. Ви можете зруйнувати життя людини, а разом з нею і своє. Бажаю вам великого справжнього кохання!

35. Життя може повертатися до вас обличчям, може іншим місцем, але мало хто розуміє, що ви самі його і повертаєте. Всі погані думки в бік інших обертаються у ваш. Всі заздрості теж перейдуть, зрештою, до вас. А навіщо це треба? Живіть спокійно і розмірено...

Заздрити не можна, та й нема чого... Ну є у тієї людини велика машина, але пика в неї від цієї машини кращою не стане...

Золото взагалі брудний метал, йому нічого заздрити.

Частіше посміхайтеся і вам теж посміхнуться перехожі, близькі і навіть саме життя.

36. Хочеш, щоб тебе поважали, — з повагою стався до інших. На добро, відповідай добром, на зло відповідай байдужістю. Людина, що заподіяла зло, більше буде страждати від того, що ти не звернув на це своєї уваги.

37. Не пийте спиртне взагалі. Спиртне губить організм, мозок, і душу. Якщо ви шаман або езотерик, або ще хтось, що займається цими речами, і п’єте, значить, у вас скоро скінчаться всі сили, Духи Вас покарають. Алкоголь дійсно вбиває, не робіть дурниць. Для того, щоб розслабитися є лазня, для того, щоб повеселитися є пісні, для того, щоб знайти спільну мову є чай, а для того, щоб близько познайомитися з жінкою є, врешті, цукерки.

38. Коли у вас поганий настрій, не треба зривати його на інших. Вони цього не заслуговують.

39. При серцевих болях постарайтеся не лягати, а сісти в більш зручну для вас позу. Глибоко дихайте і силою погладжуйте кінчики мізинців і центр долоні. Бажано зробити масаж до появи болів, не рідше, ніж 1 раз в другій половині доби по 10-15 хвилин.

40. Коли шукаєте свою другу половинку, ніколи не слухайте нікого, — мовляв не та особа, не та фігура, не те становище ... Слухайте лише своє серце і думайте головою, а не тим, що нижче.

41. В найбільш кліщовий сезон є відмінне замовляння (мені його передав прадід). При вході в ліс встаньте і вголос скажіть: «Я в ліс, кліщ З лісу», наголос на Я і З. Кліщі не підійдуть, а якщо навіть і підійдуть, то точно не вкусять.

42. Посміхайтеся, частіше посміхайтеся і даруйте посмішки людям, проходять повз вас! Це додасть і Вам, і Вашому співрозмовнику сил, енергії.

43. Цінуйте свій особистий простір і простір інших. Ніколи нахабно не підходьте дуже близько до незнайомих людей, — їм може бути на енергетичному рівні дуже дискомфортно.

44. Ні про що ніколи не шкодуйте, — це зайве. Все що відбувається, відбувається з волі Духів і все на краще.

45. Камені, схожі зовні на тварин, без обряду брати не можна, інакше можна накликати біду. Якщо ви знайшли такий камінь і хочете забрати з собою, то зверніться до духа-господаря місця з проханням взяти камінь і зробіть йому підношення. Потім накрийте камінь на землі білою тканиною.

46. Щоб захистити себе від лихого впливу по інтернету, фотографію на аватарі потрібно робити перед вогнем або в диму,— тоді зчитування інформації вкрай малоймовірне (вплив в тому числі).

47. Куріння. Два ченці сиділи біля входу в храм і курили. Один питає другого:
«— А чому так? Ось тобі Майстер дозволив курити в храмі, а мені ні?»

Інший відповідає: — А як ти у Нього питав?

— Ну ... Майстер, а можна я буду курити під час медитації? — він сказав різко, — НІ!

— Ось... а я запитав, — чи можу я медитувати під час куріння? — І він сказав: — Так»

(притчу цю мені розповів один учень Ошо, в Індії), можна по різному ставитися до куріння і таким же буде вплив. Краще, звичайно, не курити, але якщо курите і не збираєтеся кидати, не читайте те, що пишуть на пачках, бо це програмування самого себе на виникнення хвороби. Не паліть за звичкою пачку в день, а тільки коли захочете ... І скільки захочете. Не ставтеся до цього як до шкідливої звички, яка вбиває вас, і шкоди від куріння буде дійсно менше.

48. Слухаючи гарну музику ви очищаєте себе від негативної енергії, нагромадженої впродовж дня. Музика — це своєрідна медитація, яка здатна привести вас до тями і гармонії з самим собою.

49. Щоб краще стало дихати, щоб не давило серце, вмійте плакати...

50. Якщо ви сваритеся з людиною, і вона каже вам гидоти, проклинає вас, і ви себе починаєте відчувати погано, можна зробити повернення (повернути людині той негатив, що вона на вас посилала), вголос — «твою мову та й тобі на плечі, твої думки на тобі й повиснуть <ім’я>».

51. Ваша сила у ваших думках. Ніколи не думайте погано про кохану людину в гніві, інакше ви самі, того не маючи на увазі, накликаєте біду на неї. Думки — це одне з джерел прихованих енергій свідомості. Кожна думка породжує дію, якщо не вас самих, то світу в цілому.

52. Щоб люди до Вас потягнулися,— йдіть до них назустріч! Будьте альтруїстичні,— це додасть Вам сил, енергії, можливо, зарахується в наступних життях, але однозначно вплине на вас дуже добре, — але не треба плутати щирий альтруїзм від корисливого (я думаю Ви мене зрозуміли...)

53. Будучи шаманом, я завжди з повагою ставлюся до інших релігій. Щоб пом’янути людину, можна зробити ритуальні коржі «пова» (борошно, вода, сіль, смажити на олії) і з’їсти їх зі словами «ем шипа ем шипа ем шипа». Ці коржі, як у християн млинці, є поминальною, культовою та ритуальною їжею, їсти їх слід з особливим благоговінням і не можна викидати.

54. Якщо ви відчуваєте, що ситуація, яка склалася, є нерозв’язною, підніміть руку вище, потім різко відпустіть зі словами «Та, пішло воно...» і подумайте ще раз! Як казав Великий «Навіть якщо тебе з’їли, у тебе є два виходи».

55. Навчіться любити, навчіться не ображатися, а якщо ображатися, то швидко прощати! Будьте щасливі, любіть одне одного!

56. Коли жінка купує продукти, вона купує майбутні дні щастя для своєї родини. Кожен свіжий, красивий, стиглий і приємно пахнучий овоч чи фрукт — це день щасливого і спокійного життя в цій сім’ї. Чоловік, зі свого боку, має забезпечити жінку грошима, щоб вона могла вибрати найбільш якісні продукти. Сім’я, в якій економлять на продуктах, стає бідною і нещасною, так як економія на продуктах — це економія на щасті своїх власних родичів.

З публікації часопису МиллиардерЪ

Переклад українською - Володимир Ант

 

«Очі сліпі...Шукати потрібно серцем» Антуан де Сент-Екзюпері


 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.