Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поради від волхва

Духовність 31910 переглядів

Поради від волхва
Коли людина вирішує змінитися - змінюються і люди, які її оточують...

1. Правило Дзеркала

Оточуючі мене люди - мої дзеркала. Вони відображають особливості моєї власної особистості, моєї душі, часто не усвідомлювані мною. Наприклад, якщо хтось мені хамить, - це означає, - я так хочу, я це дозволяю. Якщо хтось знову і знову обманює мене, значить, я схильний до того, щоб повірити будь-кому. Так що ображатися нема на кого.

2. Правило Вибору

Я усвідомлюю, що все, що відбувається в моєму житті - є результат мого власного вибору. І якщо сьогодні я спілкуюся з нудною людиною, значить, я сама нудна чи занудливий. Немає поганих і злих людей - є нещасні. Якщо я розгрібаю їхні проблеми, значить, мені це подобається. Так що нема до кого пред’являти претензії. Я сама причина всього, що відбувається зі мною. Автор і творець своєї долі - я сам.

3. Правило Погрішності

Я згодний з тим, що можу помилятися. Не завжди моя думка або мої вчинки інші люди повинні вважати правильними. Реальний світ не тільки чорне і біле, є ще світло-сірий і темно-біле. Я не ІДЕАЛ, я просто хороша людина і маю право на помилку. Головне - зуміти визнати її і вчасно виправити.

4. Правило Відповідності

Я маю рівно те, і рівно стільки, чому я відповідаю, на скільки заслуговую, не більше, не менше, чи стосується це відносин з людьми, роботи чи грошей. Якщо я не можу любити людину на повну катушку, смішно вимагати, щоб ця людина ТАК любила і мене. Так що всі мої претензії безглузді. І разом з тим, коли я сам вирішую змінитися - змінюються і оточуючі навколо мене люди (в кращу сторону)

5. Правило Залежності

Мені ніхто нічого не винен. Я ж здатен і можу безкорисливо допомогти всім, кому можу. І мені це в радість. Щоб стати добрим, треба стати сильним. Щоб стати сильним, треба повірити в те, що я все можу. А я вірю! Але треба і вміти говорити «НІ!»

6. Правило Присутності

Я живу тут і зараз. Минулого немає, тому що кожну наступну секунду настає справжнє. Майбутнього немає, бо його ще немає. Прихильність до минулого призводить до депресії, занепокоєння майбутнім породжує тривогу. Поки я живу справжнім, я СПРАВЖНІЙ. Є привід радіти.

7. Правило оптимізму

Поки ми лаємо життя, воно проходить повз. Очі бачать, ноги ходять, вуха чують, серце працює, Душа радіє. (Могло бути і гірше ...). Решта залежить від мене. Тільки від мене.
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Духовність»:
Більше тем:
Найцікавіше:
Згадай себе!
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.