Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чоловікам: чого хочуть жінки?

Психологія та стосунки 33942 перегляди

Опубліковано - 12.09.2011 | Всі публікації | Версія для друку

Чоловікам: чого хочуть жінки?
Взагалі-то я пишу тільки для жінок. Тому що я сама жінка. І вчити чоловіків бути чоловіками - точно не мені. Але до мене якось ввечері підійшов мій чоловік і попросив написати для чоловіків. Відкрити їм секрет. Чого хочуть жінки. Я не змогла йому відмовити.

Тому, чоловіки, я поділюся з вами невеликим секретом.

У жінки, - будь-якої, - лише три потреби. Якщо ви думаєте, що це квартира, машина і шуба - то помиляєтеся. Все набагато простіше і доступніше.

Ось ці потреби:

1. Близькість
2. Вдячність.
3. Безпека.

Близькість

Ми, жінки, дуже і дуже соціальні і залежні від спілкування. Нам не зрозуміти, навіщо ви йдете в підпілля або їдете на рибалку. Тому що для нас природніше зібратися з подружками і поспілкуватися.

Все, що ми робимо в житті, в кінцевому підсумку має одну мету - відчути близькість з іншими людьми. Нам справді подобаються задушевні розмови з подругами, фільми про близькість і кохання.

А ще нам дуже хочеться відчувати вас, знати, що у вас на серці. Ми телефонуємо вам і запитуємо «Ти де?» Кілька разів на день. Не для того, щоб контролювати. А просто щоб почути, що ви про нас думаєте. Хоча б інколи.

Ми проживаємо негативні емоції, говорячи про них. Тому, коли бачимо вас у важкому стані, так хочемо вас розговорити! (Хоча вам в цей час хочеться побути на самоті.) І нам хочеться, коли нам буває нелегко, щоб ви з нами говорили. Це непросто, особливо для вас. Адже у нас все разом - і почуття, і думки, і події. Але якщо ви будете пам'ятати, що нам потрібно просто виговоритися і виплакатися в ваше плече - можливо, вам буде легше.

Нам не хочеться порад, рецептів, резюме. Нам хочеться, щоб ви нас просто вислухали, обійняли і сказали:

«Маленька моя, напевно тобі зараз дуже важко. Але я з тобою. І я тебе кохаю».

Так, ми хочемо весь час чути про те, що ви нас кохаєте. Для вас це нерозумно, а для нас - необхідно як повітря. Ми хочемо розуміти, що сьогодні ми з вами так само близькі, як учора. Що ви як і раніше кохаєте нас.

Вдячність

Ми, як і ви, хочемо відчувати себе цінними і потрібними. Нам важливо розуміти, що кожну приготовану вечерю ви приймаєте з вдячністю. Що ви цінуєте кожну чисту сорочку в своїй шафі. Що для вас важлива наша краса і доглянутість.

Ми обожнюємо компліменти. Шалено. Адже за допомогою них ми відчуваємо, що ви нас кохаєте. Що ви вдячні нам і близькі. При цьому нам дуже важливо, щоб ваші компліменти були різноманітними, спрямованими на наші якості, і були щирими.

Мені, наприклад, не зовсім приємно, якщо чоловік каже, що сніданок чудовий. Адже це він чудовий, а причому тут я? І навіть можна трохи образитися - адже він не сам приготувався. Але якщо чоловік каже, що я найкращий у світі кухар, то я таю.

Так, ми здатні розтанути від одного вашого слова. Це дивно і нерозумно, але в цьому всі ми, жінки.

Безпека

Ми шалено ранимі й чутливі. Навіть якщо зовні ми вибудовуємо товсті стіни і панцирі, всередині у нас завжди живе маленька тендітна дівчинка. І нам дуже хочеться, щоб про нас дбали.

Іноді зовні ми здаємося броньовими танками, і ви думаєте, що ваша турбота нам ні до чого. Але без неї ми втрачаємо свою жіночність і красу. Найбільше на світі ми мріємо про те, щоб про нас дбали.

Нам здається, що це нескладно - подавати руку при виході з автобуса, притримувати двері, допомагати з важкими сумками, зустрічати пізно ввечері з роботи, вислуховувати нас у важкі хвилини... Можливо, для вас це справді непросто - особливо останнє. Але нам це подобається. За таку турботу ми готові надихати вас та обожнювати.

Ще більше нам хочеться перестати працювати від світанку до заходу Сонця і почати творити вдома. Творити в ньому гармонію, любов, атмосферу. Нам хочеться бути поряд з нашими дітьми, готувати вам запаморочливі обіди, купувати додому нові фіранки. Така наша природа - ми хочемо творити і бути жінками.

І, можливо, вам здається, що не кожна жінка цього хоче. Але загляньте їй в очі і глибоко всередині ви обов'язково побачите цю маленьку дівчинку, якій так подобається творити світ навколо себе.

За чоловіка, який дозволить нам творити і не працювати, ми готові віддати все без залишку. Така наша природа - віддавати.

Ми вкладаємо в слова трохи інший сенс

Вибачаючись, ми хочемо сказати, що нам важливі ваші почуття. Що нам не все одно. А коли ви говорите «Вибач», ви найчастіше маєте на увазі - я більше так не буду. І тому вам так складно вибачатись, а нам - набагато легше. Адже нам завжди не все одно.

Наше «наліво» це, найчастіше, ваше «направо».

Коли ми просимо у вас букет квітів або шубу, ми лише хочемо відчути, що ми все ще важливі для вас. І саме тому найдорожчі нам подарунки - це ті, в яких відчувається любов. Наприклад, вироби дітей з дитячого саду.

Коли ми запитуємо вас, чи хочете ви їсти, ми маємо на увазі, що самі голодні. І було б здорово зараз поїсти.

Коли ми говоримо вам, що втомилися, це означає, що ми просимо вас про допомогу. Навіть якщо прохання не прозвучало безпосередньо.

Так дивно влаштована жіноча природа, в нас багато нелогічного і незрозумілого. Але саме за це ви нас і любите. За те, що ми - Жінки. І саме ми можемо розтопити своєю посмішкою ваше серце. Саме ми освітлюємо увесь будинок променями кохання і створюємо в ньому тепло. Саме нас ви шукаєте, щоб поділитися своїми досягненнями і випробувати разом з нами радість і гордість.

Ми кохаємо вас і потребуємо вас

Ми не завжди вміємо залишатися жінками у важкі моменти. Ми буваємо дратівливі, примхливі. Ми залежимо від фаз місяця, жіночих циклів, настроїв оточуючих. Ми мінливі і непередбачувані. Й іноді з нами поруч буває важко і навіть нестерпно.

Вибачте нас за це. Нам не все одно, що ви відчуваєте. Нам просто потрібне, - вкотре потрібне, - ваше міцне чоловіче плече, на якому ми можемо дозволити нашій внутрішній дівчинці з`явитися на світ.

А найголовніше в тому, що ми кохаємо вас. І без вас ми не мислимо свого життя. Ви необхідні нам, як повітря і світло.

Тільки поруч з вами ми можемо повністю розкритися як Жінки.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.