Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Щоб уникнути зрад, досить поговорити з дружиною і захопитися чоловіком

Психологія та стосунки 16664 перегляди

Опубліковано - 19.09.2011 | Всі публікації | Версія для друку

Щоб уникнути зрад, досить поговорити з дружиною і захопитися чоловіком
Відомий психолог Віллард Харлі опублікував книгу “Його потреби, її потреби. Як створити міцну сім’ю”, у якій проаналізував, що робить чоловіка більш сприйнятливим до любовних інтриг. Харлі вивчив більш 10 тис. історій адюльтеру й опитав близько сотні чоловіків і жінок, що мали досвід позашлюбних зв’язків.

На думку Харлі, головна проблема давно відома і зрозуміла усім: часто хтось із подружньої пари більше уваги приділяють своїм справам і думкам, чим чоловіку (дружині). У результаті ті починають шукати розраду в інших людей. Харлі відокремив п'ять способів утримати жінку від зради.

1. Щоб утримати жінку від зради необхідно підтримувати в ній почуття прихильності. Для більшості жінок прихильність означає безпеку, захист, комфорт і підтримку. Тому чоловік повинний постійно сигналізувати дружині, що він підтримує і захищає її, що він сприймає її проблеми як свої, а також, що він пишається нею.

2. Неймовірно важливе спілкування чоловіка й дружини. Жінки мають потребу в чоловіку в тому числі і для того, щоб говорити з ним. Дослідження Харлі показало, що після весілля чоловіки часто перестають розмовляти з дружинами, що стає причиною багатьох проблем, зокрема, жінки починають шукати іншого співрозмовника.

3. Жінки мають потребу в чесності й відкритості. Дружина хоче цілком довіряти своєму чоловіку в усьому, що стосується його минулого, сьогодення і майбутнього. Якщо дружина відчуває, що чоловік обманює її - це руйнує її почуття безпеки.

4. Справжня сім’я немислима без взаємних фінансових зобов'язань. Жінки мають потребу в грошах, щоб жити комфортабельно. Жінки розраховують на те, що їхні чоловіки розуміють це.

5. Виконання сімейних зобов'язань. Дружина розраховує, що її чоловік буде гарним батьком і буде виконувати визначені обов'язки по домівці. Переважна більшість жінок інстинктивно бажають створити свою домівку і завести дітей. Більшість жінок також розраховують, що їхні чоловіки будуть лідерами в сім’ї і візьмуть на себе головні матеріальні й моральні зобов'язання.

Щоб утримати від зради чоловіка необхідно вирішувати інші проблеми

1. Насамперед чоловіки мають потребу в сексуальному задоволенні.
Типова дружина, за даними Харлі, не розуміє, що чоловік так само має потребу в сексі, як вона в прихильності.

2. Чоловіки мають потребу в компаніях для відпочинку. Чоловіки розраховують, що дружини стануть їх компаньйонами, наприклад, будуть випробувати той самий захват від риболовлі, футболу і т.д., що дружини будуть віддавати перевагу тим самим фільмам, що і вони. Після створення сім’ї дружини часто намагаються нав'язати чоловікам своє розуміння дозвілля й відпочинку, що викликає в чоловіків бажання відпочивати десь подалі від дружини.

3. Чоловіки мають потребу в привабливих дружинах. Чоловіки хочуть, щоб їхні дружини були красивими.

4. Чоловіки вважають, що їхній будинок - їхня фортеця, безпечне й мирне місце. Удома їх не повинні лаяти, вони не повинні зіштовхуватися зі скандалами й невдоволенням. Удома їх повинні зустрічати з радістю.

5. Чоловіки мають потребу в захопленні ними. Дружина потрібна для того, щоб пишатися чоловіком. Дружини повинні бути в захваті від того, наскільки гарні й чудові їхні чоловіки. Захоплення - найкраща мотивація для чоловіка. Щоб домогтися від чоловіка чогось - дружинам досить сказати, як вони високо цінують зусилля чоловіка і як було б гарно, якби він зробив ще небагато.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.