Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Про що розповість поза, в якій ми спимо?

Психологія та стосунки 20451 перегляд

Опубліковано - 27.09.2011 | Всі публікації | Версія для друку

У цієї пари все гаразд у стосунках!
У цієї пари все гаразд у стосунках!
Діставшись до ліжечка, ми влаштовуємося зручніше, щоб швидше поринути в обійми Морфея. Виявляється, поза, в якій ми зазвичай спимо, може надати про нас цінну інформацію.

Іншими словами, поза людини, що спочиває, - це нічна розповідь тіла про те, який характер вона має, як вона живе і з якими проблемами зіштовхується в житті.

Наприклад, протягом багаторічних спостережень за сплячими парами психологи прийшли до таких висновків. Якщо під час сну жінка повертається в ліжку відразу слідом за чоловіком, то це означає, що вона підсвідомо йому підпорядковується.

Якщо ж має місце протилежна картина, тобто дружина повертається на протилежний бік, - то це свідчення поганої сумісності пари, або ж домінантне становище в сім'ї належить жінці.

Існує спеціальна класифікація поз, що найчастіше зустрічаються у сплячих людей. Розглянемо основні з них.

Поза ембріона
Поза ембріона
Поза ембріона

Людина спить на боці, ноги сильно зігнуті в колінах і майже підтягнуті до підборіддя. Ця поза дає багато цікавої інформації про сплячого. У реальному житті така людина так і не зуміла до кінця розкритися. Вона не впевнена у собі, схильна до стресів. Вона хоче відгородитися від зовнішнього світу. Як правило, така людина шукає собі сильного покровителя, за спиною якого можна надійно сховатися від усіх своїх проблем. Вона чимось нагадує дитину, оскільки її вчинки непередбачувані і залежать від хвилинного настрою.

Поза напівембріона

Ця поза нагадує попередню, але з тією лише різницею, що коліна сплячого лише злегка підібгані. Люди, що сплять в цій позі, спокійні, врівноважені, і на них у всьому можна покластися. Вони не конфліктні, завжди намагаються знайти розумне рішення в спірній ситуації і легко адаптуються до будь-яких умов. Але у таких людей часто не вистачає достатньої наполегливості й рішучості в досягненні якихось особистих цілей.
«Королівська» поза
«Королівська» поза
«Королівська» поза

Людина спить на спині, розкинувши в сторони руки і ноги. Їй властива впевненість у собі. Вона - лідер у всьому, оскільки дуже розсудлива, розумна і завжди готова прийняти адекватне рішення в будь-якій ситуації. Така людина завжди відкрита для спілкування з іншими, її дуже люблять і цінують у будь-якому колективі. Вона насолоджується життям у всіх її проявах.
Розпростерта поза на животі
Розпростерта поза на животі
Розпростерта поза на животі

Люди, що сплять на животі, володіють своїми винятковими здібностями. Вони не люблять жодних несподіванок у житті, вважають за краще все регулювати і регламентувати. Люди дуже пунктуальні, але вимагають того ж від свого оточення. Для них важлива кожна деталь в будь-якій справі, вони готові вникати в дрібниці, щоб не було відступу від наміченого плану (власне, це 100-відсотковий опис раціонального типу особистості - прим."Аратти").

Поза «мумія»

Людина спить, сховавшись з головою під ковдрою. Зазвичай такі люди і в житті намагаються від усього сховатися. Вони дуже сором'язливі, скромні й невибагливі, намагаються уникати конфліктів. Вони віддають перевагу «забитися в шпарину» і перечекати, коли мине гроза.
Сплячий ангел в позі «хатинка»
Сплячий ангел в позі «хатинка»
Поза «хатинка»

Сплячий лежить на спині з піднятими колінами. Ця поза нагадує «королівську», але підняті коліна багато що змінюють. Як правило, в такій позі воліють спати чоловіки. Зовні вони дуже доброзичливі, привітні, але це тільки фасад. Насправді такі люди досить замкнуті, не надто балакучі. Вони вважають за краще більше слухати і менше говорити. Інколи з ними буває досить важко спілкуватися, якщо треба обговорити якусь серйозну проблему. Вони вважатимуть за краще не висловлювати своєї думки безпосередньо, і отримати якусь пораду від них досить проблематично (а чи не опис це інтроверта ? - прим."Аратти").

Самому іноді буває важко визначити, в якій переважно позиції ми спимо вночі. Можна попросити своїх близьких розповісти вам про це. Наше тіло розповідає про нас, коли ми спимо. На жаль, ніхто не відноситься до «цих оповідань» серйозно, а даремно.

Поспостерігайте за тим, як сплять ваші близькі люди, і спробуйте зіставити їх пози уві сні з тим, як вони себе ведуть в реальному житті. Запевняю вас, результати будуть приголомшливими!

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.