Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уважаемые налогоплательщики Востока, і платники податків Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

Національна безпека 26628 переглядів

Опубліковано - 5.07.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Уважаемые налогоплательщики Востока, і платники податків Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів
Вони навмисне прийняли мовний закон, щоб стравити людей на вулиці і під шумок гребти гроші. Чому ми вкотре ведемся на це?

Я вас дуже прошу прочитайте цей текст до кінця. Він може бути важкий, але це дуже важливо. Нас красіво кинули з тим мовним законом.

Я не оцінюватиму мовний законопроект, про це багато сказано, не буду писати про порушення всіх норм, процедур, регламенту і Конституції, до чого всі вже здається звикли. Внутрішня інтуїція мені підказувала що це - димова завіса, тому я не полінувався переглянути що ж робила і приймала ВР сьогодні в час, коли парламентська меншість голодувала і билася з так званими правоохоронцями під Українським Домом.

На фоні вулкану емоцій затравки з голосуванням за мовний проект, у ВР фізично сиділо 73 особи, які в поті чола голосували в парламенті сьогодні чужими картками.

За сьогоднішній день (4 липня) 73 самозванці прийняли 20 законів та 2 постанови а також 7 законопроектів, які від імені Верховної Ради подано суспільству як легітимні. Кожен з тих хто сидів в залі голосував більше ніж за трьох. Загальна сума сьогоднішніх дерибанів, пільг і витрат з того, лише з що я можу оцінити, (а не все розумію), становить близько 300 мільярдів гривень, плюс купа всяких привілеїв, за які ми з вами платимо. не може жменька кулуарно приймати стільки законів такої ваги.

Опозиціє - от вам список для подання в Коституційний суд!

Отож було прийнято:
  • Закон „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань державних закупівель, №9634”, яким з-під контролю платників податків виводяться державні закупівлі за різними оцінками до 270 млрд. гривень в рік.

  • Зміни до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік" (щодо державних запозичень) - залучення китайського товарного кредиту на сільгосптехніку 24.3 мільярда гривень (чудова підтримка національного товаровиробника, Хюндай нервово курить в сторонці).

  • Центральній виборчій комісії на створення та запровадження системи відеоспостереження на звичайних виборчих дільницях на постійній основі під час виборів народних депутатів України у 2012 році додано 1 млрд. гривень (чудове комусь замовлення на відеокамери, га?).

  • Дозволено реалізацію чи безоплатну передачу об’єктів державного цінового регулювання Аграрного фонду – тобто йому дають право роздавати те, що закуплено за бюджетні гроші, ясно кому…

  • Звільнено від податків національний проект „Повітряний експрес” - податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств, ввізного мита та земельного податку фірму-нерезидента, яка споруджує залізничне пасажирського сполучення м. Київ - міжнародний аеропорт «Бориспіль»; будівництво міської кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва на ділянці Київ-Бориспіль; будівництво дороги від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна у м. Києві. Прямі втрати бюджету прогнозуються на рівні 320 млн. гривень.

  • Збільшено видатки за програмою "Державна підтримка будівництва і технічного переоснащення вугле- та торфодобувних підприємств" на 2.2 млрд. грн., у тому числі:

    - на фінансування реконструкції технологічного комплексу скіпового ствола № 1 шахти ім. В.М. Бажанова на 163,0 млн. грн.

    - на фінансування будівництва шахти № 10 «Нововолинська» на 469,0 млн. грн.;

    - технічне переоснащення вугледобувних підприємств та фінансування програми реновації гірничошахтного обладнання на 1590,7 млн. гривень.(це про казочку як Схід годує країну).

  • Збільшення на 174,0 млн. грн. видатків із загального фонду Державного бюджету України Генеральній прокуратурі на виконання бюджетної програми "нагляд органів прокуратури за додержанням законів та представницькі функції в суді" (я відразу відчув себе менш захищеним, чомусь).

  • Мінюсту ж скасовано витрати 1 млн гривень на "Надання громадянам правової допомоги в кримінальних справах за рахунок держави" («Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Зате додано той же 1 млн гривень "Заходи із проведення в Україні правової реформи та виконання законопроектних робіт" («Забезпечення формування та функціонування системи безоплатної правової допомоги» – збільшити видатки споживання на суму 1000,0 тис. гривень у тому числі оплату праці на 733,7 тис. гривень (радуйтеся убогі!).

  • Змінила порядок обрання Голови Верховної Ради України, Першого заступника і заступника Голови Верховної Ради України, а це є фундаментом парламентаризму і фактично тягне на статтю про узурпацію влади.

  • Змінено поширення закону про „Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” у частині державного нагляду (контролю) за дотриманням ліцензійних умов транспортування природного і нафтового газу трубопроводами та його розподілу, постачання природного газу, зберігання природного газу (не можу з ходу оцінити, але всі кулуарні газові рішення чомусь довго смердять).

  • Прийнято Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту військовослужбовців, виплати одноразової грошової допомоги у разі їхньої загибелі (смерті), встановлення їм інвалідності чи часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності, яким поміж 83 сторінок пільг і доплат серед іншого іншого встановлено розміри одноразової грошової допомоги працівникам силових структур при отриманні травм під час при виконання ними службових обов’язків по охороні громадського порядку у розмірі до 24 посадових окладів.

    Ага, покричіть тепер „міліція з народом” – мєнти тепер самі будуть на рожон з усіх сил лізти. Інші силовики і службовці армії отримують багато подібного, а у разі загибелі сім’я отримує достойону компенсацію, - цікаво б порівняти її з тою, яку отримують у зонах військових дій.

  • Внесено 23 сторінки змін до Закону України "Про організацію оборонного планування". Серед поміченого – змінено визначення поняття ресурсів у оборонному плануванні які тепер включають матеріально-технічні, енергетичні, фінансові, інформаційні ресурси, продовольства, земельні і водні ділянки, комунікації, фонди та майно з метою досягнення необхідного рівня спроможностей сил безпеки та оборони.

    Хочеться почути думку фахівців військових, але на мій дємбєльський рівень розуміння, не можуть 73 самозванці з чужими картками в руках, кулуарно приймати зміни до оборонної системи країни, це військовий переворот… (тобто пряма дорога до дерибану існуючих запасів для досягнення необхідного рівня – відкрита. )

Вони навмисне прийняли мовний закон, щоб стравити людей на вулиці і гребти гроші. Чому ми ведемся в котрий раз? Цю Верховну Раду треба міняти повністю – всіх до одного. Жоден хто був депутатом хоч раз туди не має бути обраний. Мудрі і корисні підуть радниками, а баласт нам дуже дорого коштує. Досить!

Вся ці цифри вражаюче швидко привчають нас до відчуття, що мільярд туди-мільярд сюди, – без різниці. Після колосальних витрат на футбольний чемпіонат, я кожного разу закипаю коли люди знов збирають гроші на лікування дитинки, бо в цій країні нема лікарні, яка може допомогти. Нам, платникам податків і Сходу і Заходу платити по векселях цих так званих народних так званих обранців.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Національна безпека»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.