Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як прив’язати до себе чоловіка?

Психологія та стосунки 45390 переглядів

Опубліковано - 11.07.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Як прив’язати до себе чоловіка?
Ви замислювалися про те, коли варто починати інтимні стосунки? Після скількох днів знайомства? Або ви вважаєте, що це неважливо?

А вам знайома ситуація, коли після знайомства і поспішного сексу все так само швидко і закінчилося? А на душі було так гидко і незрозуміло, - чому так?

Чи боїтеся ви, що після вашої відмови зайнятися сексом через кількох днів після знайомства чоловік не стане продовжувати стосунки?

Чи вважаєте ви, що якщо здивувати чоловіка в ліжку, то можна сподіватися на продовження відносин?

А чи було у вас так, що після недовгого знайомства і швидкого сексу відносини продовжилися, але щастя вам не принесли, - через те, що ви зовсім не знали чоловіка, з яким вступили у відносини? А розірвати їх було досить складно.

Думаю, багатьом ці ситуації знайомі. Звичайно, є й інші приклади, де всі після поспішного сексу жили довго і щасливо.

Але досвід показує, що найчастіше секс на ранніх термінах знайомства ні до чого, крім самого сексу і жіночої “прив’язаності” до партнера, не веде. І якщо вам хочеться не разового сексу, а довгих і щасливих стосунків, давайте розберемося, чому так трапляється.

Чому так?

Чоловік і жінка по-різному ставляться до сексу, він має різне значення для нас. Це пов’язано з етапами розвитку прихильності.

Як у чоловіків формується прихильність?

1. Фізичний потяг. Чоловік завжди захоплюється зовнішністю, і в нього тут же виникає фізичний потяг. Скажу уже просто - чоловік хоче сексу відразу, - він так влаштований.

Навіть якщо сексу і немає (з різних соціально-моральних причин), потяг все одно лишається, бо це один з базових людських інстинтктів, - прим. «Аратти».

2. Емоційна прихильність. Прокидається емоційний інтерес, теплота і легкість у стосунках.

3. Інтелектуальний потяг - інтерес до жінки як до людини, - стає цікаво, чим вона живе, які в неї цінності, захоплення і т.п.

4. Душевний потяг - виникає, тільки якщо він відчув близькість, потягу всередині себе на 1, 2 і 3 стадіях. Виникає безконтрольно, якщо правильно пройдені 1, 2, 3 етапи.

Якщо чоловік хоче сексу і відразу його отримує, то на інші стадії його прихильність не перейде. Він, може, і не піде відразу, але емоційно, інтелектуально і душевно він не “зачепиться” до жінки. А на одному сексі далеко не заїдеш.

А як у жінок?

А жіноча природа зовсім інша. Ми можемо прив’язатися до чоловіка, якщо він нам цікавий або виявив до нас інтерес, все інше про нього жінка може вигадати сама.

1. Інтелектуальний потяг. Жінка може закохатися в інтелект чоловіка: він може розповідати щось цікаве, вести себе цікаво, незвично або так, як жінці хочеться. І жінка вже починає прив’язуватися.

Жінка закохується в те, що їй здається інтелектом, так само просто, як чоловік починає бажати сексу, якщо бачить привабливу, на його погляд, зовнішність. І дуже багато про чоловіка жінка в цей момент вигадує сама. Їй вже здається, що у їхніх стосунках є майбутнє.

2. Емоційна близькість - коли є інтерес, жінці починає здаватися, що вона покохала. Хочеться розмовляти, ділитися думками, бути ніжною, на душі тепло.

3. Душевний потяг. Як зрозуміло, виникає після перших двох етапів.

4. Фізичний потяг. І ось після цих всіх етапів, жінка дійсно готова до фізичної близькості. Прелюдія своєрідна потрібна.

Все теж саме, але в різній послідовності!

Бачите, ніби все те ж саме, але зовсім в різній послідовності. А нам здається, що й у партнера все має розвиватися точнісінько так само.

Жінка, побачивши прагнення чоловіка до фізичної близькості, вважає, що у нього вже є до неї певні почуття й емоції.

Що ж робити?

По-перше, усвідомити, що сексом до себе чоловіка не прив’яжеш.

По-друге, для того щоб дати можливість пройти всім етапам формування прихильності, дати собі час пізнати людину, а не вигадати її, рекомендую застосовувати правило «90 днів без сексу» (його, до речі, радить застосовувати чоловік, Стів Харві, - американський письменник).

Ось що він пише: «Жінки глибоко помиляються, вважаючи, що секс допоможе їм прив’язати до себе чоловіка. Саме тому я так палко наполягаю на тому, щоб жінки взяли на озброєння «Правило дев’яноста днів».

Правило «90 днів без сексу»

Це правило - період, під час якого жінка не вступає у фізичну близькість з новим знайомим. Це - мінімальний час, який потрібний для формування прихильності і переходу чоловіка з першого етапу далі.

За цей час потрібно пізнати одне одного і, спираючись на отримані знання про людину, а не на те, яким він вам здався, прийняти рішення про продовження відносин.

Жорстко, але розумно!

Думаю, багатьом це правило здасться жорстким. Вирішувати, звичайно, як завжди, вам. Але задумайтеся: якщо чоловік йде, якщо йому відмовили в поспішному сексі, де гарантії, що він не піде після?

У жінок є одна особливість. Після сексу ми прив’язуємося до людини, і він надовго ментально залишається з нами - в наших думках, в нашому тонкому тілі. І розірвати таку прихильність жінці потім дуже складно. Скажу прямо, - боляче. Тому побережіть себе, поважайте своє жіноче єство, свою природу!

Задайте собі питання: ви бажаєте все-таки просто сексу або взаємин?

* * *

ВЗАЄМИНИ МІЖ ЧОЛОВІКОМ І ЖІНКОЮ

Згідно Вед, існує вісім різних рівнів взаємин, на яких люди можуть бути сумісні одне з одним.

1. Тілесний

Стосунки, які будуються на нижчих центрах (тілесних). Гармонія в таких відносинах буде присутня приблизно місяців 6, але через максимум 2-3 роки такі відносини виснажаться. Люди, які схожі лише на цьому рівні, як правило, знаходять одне одного на розважальних заходах - наприклад, дискотеках. Щастя для них існує лише на фізичному рівні. Шлюб, в якому присутня тільки ця сумісність, приречений на розрив.

2. Рівень пахової зони

Люди, які сумісні на цьому рівні, як правило, знаходять спільне щастя в спільних захоплення, хобі: подорожі, турпоходи, пісні під гітару, заняття спортом і т.д.

3. Рівень сонячного сплетіння

Сумісність на цьому рівні дає людям відчуття гармонії, спокою і комфорту. Жіночий прояв щастя - в радості бути поруч з коханим чоловіком, як правило, - шановним в суспільстві і з достатком, а чоловічий прояв щастя - в стані спокою та задоволення поряд з такою жінкою.

4. Рівень серцевого центру - рівень Місяця

Щастя для людей на цьому рівні - в спілкуванні. Вони знаходять одне одного за своїми хорошим якостям характеру. Таких людей може об’єднувати спільна праця на благо людей. Стосунки починаються з дружби, жінку в таких взаєминах хочеться захищати і оберігати. Це найкращий вид гармонії, тому що Місяць - це символ міцності відносин.

5. Рівень головного центру

Щастя для людей, сумісних на цьому рівні взаємин, полягає в тонкому сприйнятті світу. Їм частіше знайоме відчуття тендітного щастя.

6. Рівень розуму - рівень Сатурна

Стосунки чоловіка і жінки на цьому рівні сприяють спільному глибокому розумінню світу.

7. Рівень розуму

Люди, які прагнуть знайти свого обранця на цьому рівні, постійно займаються самовдосконаленням. Дівчина шукає чоловіка як наставника, з яким вона зможе спільно займатися духовною практикою. Коли вони знаходять одне одного, то не відразу розуміють необхідність бути разом все життя.

8. Вищий рівень - рівень божественного

Люди на цьому рівні гармонії йдуть від шлюбу в духовний світ.

Чим вище рівень, на якому люди починають будувати взаємини одне з одним, тим легше їм у подальшому буде розвинути всі рівні, які розташовані нижче, і тим міцнішим буде такий союз. Ми повинні прагнути розвивати наші відносини і намагатися будувати їх на більш високих рівнях, тоді вони будуть максимально гармонійними. Для тривалих стосунків бажана сумісність як мінімум на трьох рівнях з восьми перерахованих.


 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.