Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Секрети щасливих взаємин

Психологія та стосунки 26065 переглядів

Опубліковано - 4.10.2014 | Всі публікації | Версія для друку

Секрети щасливих взаємин
Нас увесь час намагаються ввести в оману з приводу того, що раніше шлюби були більш міцними і розлучень було набагато менше. Але якщо проаналізувати життя наших батьків, дідусів і бабусь, ми зіштовхнемося з цікавою ситуацією.

Вони скоріше терпіли одне одного, а велике кохання, яке тривало б досить довго, мало місце лише у поодиноких випадках. І наскільки я знаю, міцні шлюби ґрунтувалися на тому, що один з подружжя був домінуючим (не важливо, - жінка чи чоловік), а інший - підлаштовувався.

У великій мірі стосунки тоді ґрунтувалися на страху, на залежності від думки оточення. І хоча походеньки наліво все одно були присутні, люди продовжували жити разом. Багато жінок боялися самотності і могли жити з некоханими, йдучи наперекір своєму стану щастя. А ті чоловіки, які виявлялися інертними (їх було дуже багато), не цікавилися вже жінками і плавно йшли у відносини «риболовля-полювання-пиво-більярд-доміно-друзі».

Зараз у нас кількість пар, які розлучилися, просто колосальна. Якщо наші бабусі-дідусі ще терпіли, а мами-тата вже почали розлучатися, якось шукати можливість бути самотнім, але відчувати себе більш щасливим, то зараз люди перестали терпіти і не хочуть залишатися разом. Вони отримували так багато негативу в одиницю часу, що розуміли: якщо це продовжуватиметься й далі, то вони просто зруйнуються. І це насправді так.
ЕНЕРГЕТИЧНА ДИЛЕМА

Чоловіки і жінки люблять одне в одному тільки енергетику. Є дві енергії - інь (жіноча) і ян (чоловіча). Причому жінки народжуються в основному янськими (щоб розвивати в собі іньську сексуальність, жіночність, чарівність, підпорядкованість, чуттєвість, уміння прощати, матеріальність і кохання), а чоловіки - іньськими (щоб розвивати в собі янську мужність, спокій, упевненість, почуття гумору, вміння приймати рішення, діяти, реалізовувати задумане, брати на себе відповідальність, поважати себе та інших). Якщо ми починаємо розвивати ці якості, то набуваємо і множимо їх у багато разів, чого не було б, якби ми їх просто отримували з народження.

Як чоловікам, так і жінкам, не можна придушувати свої енергії. Свою іньську енергію чоловіки повинні залишати на тому рівні, який у них є. Свою янську енергію жінки повинні залишати на тому рівні, який є у них. У нас тут завдання і в той же час дилема: жінкам потрібно залишатися янськими і в той же час збільшувати чарівність, сексуальність, жіночність, чоловікам - залишатися іньськими, але в той же час посилювати спокій, мужність, впевненість.

Як тільки ми припиняємо працювати над собою, починається перекіс: чоловіки стають слабкими, інертними, ледачими, істеричними, мстивими і не охочими брати на себе відповідальність. Тестостерон в крові падає, активність сперматозоїдів стає слабкою, в результаті людина не хоче нічого робити і ні до чого не прагне. А жінки, навпаки, стають активними, включають агресію, починають діяти, брати на себе відповідальність і йти вперед. Тестостерон блокує дітородну функцію і починає реалізувати програму самознищення. Це призводить до того, що жінка придушує на тонкому плані чоловіків (а жінки і так сильніше енергетично), стає самотньою, агресивною, депресивною. Навіть якщо вона успішна в бізнесі і реалізована в соціумі, вона не має особистого щастя (або воно примарливе).

Жінка має здатність проявляти чоловіка. Якщо ми порівнюватимо це з бойовими діями й армією, то жінка - це тил, а чоловік - це фронт. У жінки є боєприпаси, зброя, амуніція, казарми, харчування та лікування. Чоловік - це просто солдат. Якого жінка своєю енергетикою «одягає», дає йому зброю, годує, лікує і надихає. І він вже воює. Виходить, що йде наповнення чоловіка сексуальною енергією жінки. У чоловіка рівень сексуальності завжди повинен бути таким же, як і у жінки, для того щоб він міг все це реалізовувати. Якщо ж рівень сексуальності у жінки буде вище, то тоді, яким би чоловік не був, він починає її ревнувати, а її підсвідомість буде формувати інших чоловіків, які будуть за нею доглядати, дарувати квіти і бажати спілкуватися, тому що вони інтуїтивно розуміють, що в ній є та нереалізована енергія, яка зробить їх здоровими, щасливими, багатими. Це відбувається підсвідомо.
ВИ ГОТОВІ ВТРАТИТИ?
ВИ ГОТОВІ ЗАГУБИТИСЯ?


Коли ми закохуємося в людину, у нас має бути готовність її втратити, тому що вона буде змінюватися. Образного кажучи, вона втратить ті якості, які у неї були в першому класі, і придбає ті, які повинні бути в десятому.

Як пояснити те, що є жінки і чоловіки, які разом можуть бути недовго? Причина полягає в тому, що є жінки, які готові рухатися вперед, і чоловіки, які зупинилися в своєму розвитку. Якщо така жінка йде в розвитку далі і залишається з цим чоловіком, то він її руйнує, і вона починає хворіти і вмирати.

Ніхто не може змінитися, які б ми не прикладали до цього зусиль, якщо людина не хоче змінитися сама. Вона не стане спортсменом, навіть якщо ми заженемо її в найбільш фешенебельний спортзал, - вона ляже там на матах і буде спати. Не тіште себе ілюзіями, що ваш чоловік або ваша дружина почнуть працювати над собою, що їм буде цікаво рухатися вперед, якщо вони інертні, ледачі, якщо їм вже нічого не треба і вони не хочуть займатися ні спортом, ні своєю зовнішністю, ні розвитком, ні бізнесом. У них вже є стабільність (чи немає), у них вже є діти, за якими вони ховаються, вони скаржаться, всім незадоволені, підтримують порожні розмови, згадують минуле...

Але ж ми любимо одне в одному невідомість - саме тоді у нас з’являється взаємний інтерес. Наше завдання - розуміти, що ми розвиваємося завжди. Як фізично, так і сексуально, так і фінансово. Нам не можна зупинятися - ніколи. Припустимо, хтось говорить: «Я вже маю нормальну посаду, нормальну зарплату, нормальну квартиру, комп’ютер, телевізор, машину - все, мені більше нічого не треба, живи і радій». Але це не стабільність, а деградація.

В усьому має бути прогрес, в тому числі у стосунках. З’являються нові комп’ютери, нові мобільні телефони, машини. І коли ми візьмемо моделі п’ятирічної давності і нові, то зрозуміємо, що це небо і земля. Але те ж саме повинно відбуватися і з нами, ми повинні фізично, емоційно, сексуально, інтелектуально розвиватися точно таким же чином. Якщо ми відстаємо, то цей прогрес починає нас же і знищувати. Ми повинні йти з ним в ногу і при цьому залишатися собою, чоловіки - чоловіками, жінки - жінками.
ПРО КОХАННЯ

Тільки коли є повага, любов і секс, це призводить до нормальних стосунків, але будуються вони на дрібницях. Потрібно завойовувати одне одного кожен день, і це означає - рухатися вперед. Жінкам потрібно змінювати свій гардероб увесь час, постійно чогось прагнути, починаючи від взуття і закінчуючи сукнями, шубами, СПА-салонами і косметикою. Чоловікам потрібно отримувати задоволення від того, що вони заробляють гроші, рухаються вперед. Наскільки у жінки мрії великі, настільки у чоловіка буде потенціал великий.

Якщо жінка говорить, що має претензії до чоловіка, бо він п’є, але при цьому сама курить і має зайві 30 кілограмів, то вона не має права висловлювати претензії, тому що сама створює умови для того, щоб у неї не було нормального чоловіка. (Про претензії чоловіків до жінок - трохи нижче.) Любов до себе - це коли стежиш за собою, миєш голову хорошим шампунем, користуєшся хорошою косметикою, навчаєшся, ходиш на хорошу роботу, заробляєш хороші гроші. Любов до себе - коли спілкуєшся з хорошими людьми, дивишся хороші фільми, слухаєш гарну музику. Саме на цьому заснована любов до себе.

Якщо ми хочемо мати поруч людину, яка кохатиме нас, потрібно в першу чергу полюбити себе. І коли ми полюбили себе, то тоді ми можемо любити іншого - тільки від надлишку. Є любов справжня - коли ми від надлишку любові до себе любимо іншого і нам важливо, щоб він був щасливий, неважливо, буде він з нами чи ні. І є любов споживча - коли ми боїмося втратити іншу людину і хочемо, щоб вона все робила так, як нам хочеться. Але в цьому випадку ми любимо не людину, а те почуття, яке відчуваємо до неї. І чим більше ми любимо це почуття в собі, тим більше забираємо у людини життєвої енергії, щоб це почуття підживлювати, тим самим руйнуючи цю людину і створюючи умови для того, щоб вона або нас зненавиділа, або захворіла і померла. Інших варіантів я не знаю.

Важливий момент: чим більше людина любить себе, тим більше у неї можливостей вибрати того, хто буде любити його і давати розвиток. Тому що коли ми любимо себе, ми не підлаштовуємось і не шукаємо, як ущербні, іншу ущербність, яка могла б терпіти нашу ущербність.
ТРИ «ВИЯВЛЯЄТЬСЯ»

Виявляється, за статистикою, яку ведуть психологи, що займаються сексуальними питаннями, янські жінки люблять жорсткий, агресивний секс з елементами насильства, грубості, з вульгарними словами. Це відбувається, коли янська енергія жінки починає застоюватися (занадто багато ініціативи, прийняття рішень) і не вистачає того сексу, де б вона проявлялася як жінка. Щоб вирівняти енергетику, у жінки з’являється бажання саме таких стосунків. І якщо чоловік дає їй це, у неї вирівнюється гормональний рівень і вона починає відчувати себе щасливою. Нормальний гормональний рівень у жінки - це основа її краси і довголіття, і в той же час основа щастя і успіху чоловіка. Але для цього жінці треба бути самою собою, знати, чого вона хоче в цьому житті, і при цьому не можна підлаштовуватися. Так ось, нормальним гормональний рівень жінки буде тільки тоді, коли у неї є регулярний секс. Інакше рівень гормонів падає, в’яне шкіра, починаються перепади настрою, проблеми з сечостатевої системою, полікістоз, мастопатії, клімакс.

Це важливо і для чоловіка, тому що якщо у нього немає регулярного сексу або є претензії до жінки, то виникає аденома передміхурової залози. Як кажуть урологи, для профілактики цього захворювання потрібно регулярно займатися сексом. Функція, яка певний час не затребувана, просто починає анулюватись.

Виявляється, що у більшості жінок сексуальні фантазії такі, що вони не відповідають соціальним нормам і релігійним догмам. Ці фантазії приходять тільки для того, щоб вирівняти енергетику і рівень інь-ян. Енергетика у жінки набагато більша і потужніша. Щоб її підтримувати, і сексуальні фантазії набагато потужніші, ніж у чоловіків. До більшості жінок приходять фантазії про сексуальні стосунки з декількома чоловіками. Якщо жінка не відчуває почуття провини з цього приводу, то у неї вирівнюється енергетика, тим самим вона притягує до себе чоловіка, який буде відповідати її нормам як у сексі, так у фінансах і в розвитку. А якщо у неї вже є чоловік, то він стає багатшим, успішнішим, здоровішим. Найголовніше, щоб вона не відчувала почуття провини за такі фантазії.

Цікаво, що за статистикою жінки, які регулярно кохаються і відчувають оргазми, ніколи не сварять своїх дітей, тому що гормональний рівень в нормі, в нормі характер і ставлення до себе і навколишнього світу. А оскільки 80% поведінки дітей залежить від жінки, то якщо вона щаслива, вони теж поводяться нормально, у них гарний настрій і хороший стан здоров’я. А от якщо жінка та чоловік сваряться і мають взаємні претензії, діти буквально наступного дня можуть захворіти застудними захворюваннями, тому що на дітей впливає цей стан неприйняття.

Виявляється, жінкам не можна робити довгі перерви у стосунках, тобто в сексі. Це відразу не помітно, але через три роки це призводить до руйнувань психіки, характеру, фізіології, які навіть можуть спричинити незворотні процеси.

Тому - ще один дуже цікавий висновок, який зроблений на основі спостережень медиків та особистих спостережень: жінка повинна як мінімум три рази на тиждень відчувати оргазм, і не важливо, буде це самозадоволення або стосунки з чоловіком. І якщо у неї немає почуття провини, то це дає можливості чоловікові, який знаходяться поруч з нею або з’явиться поруч з нею, бути багатим, реалізованим і мужнім.
КОХАНЦІ: ПЛЮСИ І МІНУСИ

Я за те, щоб була міцна сім’я, де взаємне кохання, розкішний секс, розкішні гроші, розкішні стосунки, все розвивається, стає кращим і якіснішим. Але іноді мене запитують: «Якщо є коханець або коханка - що ви з цього приводу скажете?».

Коханці впливають і на сім’ю, і на дітей, тому якщо вони вже є, то вони повинні бути позитивними, доброзичливими, сексуальними, успішними і реалізованими. Якщо є стосунки на стороні, не має значення, у чоловіка або у жінки, важливо, щоб вранці, коли він або вона прокидаються, відчувати себе наповненим, щасливим, більш молодим, більш красивим і більш здоровим. Це говорить про те, що поруч знаходиться людина, яка наповнює. Якщо ж після цих взаємин є відчуття дискомфорту, стан вичавлений, враження, що ти постарів на кілька років, то це говорить про те, що людина - руйнівник, і з ним навіть просто пити каву або зустрічатися в ресторані заборонено.

Нехай це буде блюзнірський приклад, але ікона стає чудотворною не тому, що там зображений лик святого, а тому, що стан того, хто її писав, дало іконі такий статус. Якщо взяти точно таку ж ікону з точно таким же зображенням - ефект може бути нульовим або зворотним. Важливо не те, що ми робимо, а те, в якому стані ми це робимо, з ким робимо і в якому стані знаходиться ця людина.

Тому в сексуальних стосунках треба бути особливо перебірливими в тому плані, наскільки людина буде наповнювати або руйнувати того, хто з ним спілкується. Будь-які взаємини оцінюються по тому, як ми себе почуваємо, коли розходимося, і не важливо, пили ми каву або кохалися. Якщо настрій після цього чудовий, йдуть справи і хочеться жити, значить, це хороші стосунки. Якщо після цього все валитися, на душі погано і не хочеться жити, то це заборонено, такі взаємини не потрібні. Але це пов’язано не з тим, чим ми займалися, а з тим, з ким ми займалися. Навіть коли ми просто читаємо книгу, але людина, що її написала, хвора, вона має претензії, вона агресивна, то і ми отримуємо цю енергетику. Те ж саме відбувається і в стосунках чоловіка і жінки.

Переклад українською «Гармонія»

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.