Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Повернення вкладів - як показник стану, до якого народ довела попередня влада

Добробут 22150 переглядів

Опубліковано - 11.01.2008 | Всі публікації | Версія для друку

Повернення вкладів - як показник стану, до якого народ довела попередня влада
Ажіотаж, який виник сьогодні біля відділень Ощадбанку наочно показує, до якого здичавілого стану довели українських громадян “рятівники та захисники” народу із самозваної політичної еліти. Пограбовані кримінально-номенклатурною верхівкою люди просто нікому не вірять і як привчила їх “народна” комуністична влада у минулі роки, ладні порвати один одного, боючись, що грошей на всіх не вистачить....

За постановою Кабінету Міністрів сьогодні, 11 січня, на третій день після реєстрації вкладників, Ощадбанк повинен видавати вклади у розмірі до тисячі гривень. Але у Печерському відділенні Ощадбанку міста Києва виплата коштів ще не здійснюється. Чому? Ми спробували з’ясувати це в керуючого Печерським відділенням Миколи Вишневського.

Пане Миколо, уже майже одинадцята година, а у Вашому відділенні людям ще не видають обіцяні вклади. Сьогодні третій день після реєстрації…

Ситуація така: тільки о 4-ій ранку я розпустив колектив, о 6.30 ми зійшлися знову… Ми цілу ніч зараховували гроші на вклади згідно постанови Кабінету Міністрів.

Зараз пішов трошки збій у програмному забезпеченні, тобто реєстри і зарахування треба звірити вручну. Буквально в якісь хвилини, а то й години, почнемо виплату.

Гроші є, але чисто технічно. Я кажу чесно.

Чула, що гроші вкладникам видаватимуть у доларах. Чому?

Так. На рахунок Ощадного банку надійшли кошти у валюті – доларах США. А чому? Я не знаю. Я – оператор, виконавець.

Людям буде запропоновано відкрити рахунок у валюті, на який буде переказано ці гроші. Якщо вони захочуть отримати гроші готівкою, отримають.

Але там сума досить цікава – 198 доларів США і два центи (на сьогоднішній тисяча гривень складає 198 доларів США і два центи). Звичайно, ми центи людям не дамо… Виходить, що ці два центи ми у них куплятимемо або вони куплятимуть у нас один долар 98 центів за курсом Нацбанку по 5.05 і отримають двісті доларів. Ось така приблизно буде арифметика.

І навіть 198 доларів ми всім не зможемо знайти, ми можемо найти 195, 190 або 200.
У Вашому відділенні чергує наряд міліції, я помітила 5 чоловік на вулиці і 5 - в приміщенні…

Знаєте, нашу публіку інколи звичайними методами не можливо вгамувати…

Я вийшов і сказав: «Люди добрі, прийдіть через день, через два, через тиждень, через місяць… Двісті мільйонів доларів вистачить вам видавати на цілий квартал!»

Але люди не вірять, вони й далі очікують, бо вони хочуть отримати сьогодні і стоять у черзі.

Просто люди погано себе ведуть, це ж не базар… Вони штурмують відділення, тому ми вимушені тримати їх на холоді, щоб у них був тверезий розум.

Вчора на Пушкінській, 45 адміністратору розбили голову. Ця жінка інвалід, їй 54 роки, без однієї нирки, вийшла заспокоїти народ і сказати, що все нормально, що всі пройдуть реєстрації і їй розбили голову.

На Заньковецької, 4, ще одній філії, побили завідуючу філією. Ми викликали наряд міліції, вони нам допомогли.

Як ви гадаєте, у зв’язку з чим така паніка?

Паніка у зв’язку з тим, що люди бояться, що їх знову надурять, що їм не вистачить грошей

Така сама ситуація і по всіх центральних відділеннях Ощадбанку…

Наприклад, центральне відділення Печерського філіалу знаходиться на Пушкінській, 45, а по району ще 21 філія, вони безбалансові, ми балансова філія, вони ні.

Я проводжу зарахування на рахунки в усіх інших філіях у себе в інформаційному центрі. Усе проходить через Пушкінську, 45.

Тобто Ви вже зробили зарахування на вклади?

Так.

Від “Аратти”: українці настільки звикли, що влада їх постійно, у кращому випадку просто ошукує і обкрадає. У гіршому - грабує і фізично винищує. Така установка на владу вироблена поколіннями, які жили у більшовицькому раї. А сучасна, українська, поки що тільки почала доводити, що принципово відрізняється від більшовицької.

Втім, всенародний референдум біля відділень Ощадбанку дає підстави усім нам замислитися. Особливо керівництву держави і в першу чергу Гаранту Конституційних прав і свобод громадян.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Добробут»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.