Астрологи віщують українцям новий Майдан

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 15.12.2011 11:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16112

Опозиція вийде з тіні, обурення населення досягне піку, а гривня обвалиться.

Думки астрологів розходяться по низці питань. Принаймні, одеський астролог Влад Росс переконаний, що загалом наступний рік буде кращим за пройдешній. А ось його харківська колега Олена Максимова вважає, що найгірше чекає на Україну попереду. Київський астролог Тетяна Тилло прогнозує, що у наступному році в Україні все буде дуже швидко і блискавично змінюватися, це стосуватиметься як погоди, так і політики. В одному думки астрологів збігаються: наступного року в українських владних колах відбудуться радикальні перестановки.

Загальні риси: хороші перспективи, хоча не виключена і революція

Загалом наступний рік буде сприятливим для України, вважає Влад Росс. А все завдяки тому, що Юпітер входить в знак Тільця - символ щастя, удачі, заступництва і процвітання.

«Україна, нарешті, почне підійматися. Це буде старт її графіку руху вгору на найближчі 12 років. Усе, що буде закладено у 2012 році, триватиме аж до 2024 року. Це 12-річний цикл, який може привести Україну навіть до ЄС. У 2024 році у нас є шанс не тільки стати асоційованим членом, але й увійти у Європу, завдяки цьому впливу Юпітеру», - вважає Росс.

На його думку, не випадково вплив Юпітеру, який розпочнеться навесні-влітку 2012 року, співпадає з проведенням Євро-2012. Це ознака «прориву у Європу», каже астролог.

Єдине «але» – доволі нестабільна ситуація у соціально-політичній сфері, зазначає Влад Росс. За його прогнозом, влада має змінитися, і це буде загалом для країни на краще. Не виключає він, що це відбудеться у революційний спосіб.

«Я був переконаний, що у 2011 році «арабської весни» у нас не буде, а ось у 2012 році у нас може бути все», - каже астролог.

Погоджується з колегою і Олена Максимова. «Фактично у 2012 році ми наблизимося до революційної ситуації. Не допустити її – це одна із задач влади», - вважає Максимова.

А ще, на її думку, на чемпіонаті Євро-2012 Україна заробить собі негативний імідж.

«Зрозуміло, що до України будуть прикуті погляди світової спільноти завдяки чемпіонату з футболу. Але фактично цей рік працює не стільки на покращення іміджу України, скільки на формування негативної думки. Величезна кількість спекуляцій і фінансових махінацій призведе до того, що держбюджет України не отримаємо ніякої матеріальної вигоди від проведення чемпіонату. І ця фінансова тема стане предметом обговорення міжнародної спільноти», - зазначає Максимова.

З приємного, на думку астролога – покращення показників народжуваності. Взагалі, за словами Олени Максимової, цього року саме жінки, які будуть представляти Україну на міжнародній арені, позитивно впливатимуть на імідж країни.

«Увійдуть у моду рукоділля різного роду – вишивання, в'язання, різьбярство. Народні мистецтва будуть підтримуватися на державному рівні. Це рік підтримки національної культури. Ця складова буде позитивно сприйнята на міжнародному рівні», - зазначає астролог.

Економіка: обвал гривні і економічна блокада

На думку київського астролога Тетяни Тилло, у наступному році варто очікувати великий обвал гривні через вплив негативних процесів у світовій економіці. За її словами, великому бізнесу стане складніше виживати, ніж малому і середньому.

Олена Максимова також вважає, що ситуація в економіці України погіршиться. «Я не бачу ніяких економічних плюсів, які б отримала Україна. А на тлі загальносвітової кризи ми будемо іти на дно», - каже Максимова.

Найгірше, що загрожуватиме Україні – економічна блокада, вважає астролог. З одного боку, нам буде важко виконати умови, які пропонує МВФ. З іншого – буде складно домовлятися з сусідам через напружені відносини. Тобто допомоги нам не буде звідки чекати, каже Максимова.

А ось Влад Росс оптимістично заявляє, що 2012 рік буде роком «фундаментальних становлень у фінансовому плані для нашої країни.

«Нарешті розпочнеться дуже чітке, справжнє економічне зростання. З 2012 року розпочнеться стабілізація – гривня стабілізується, все буде нормально, попри те, що зараз її тягнуть за вуха», - каже астролог.

Політика: Тимошенко випустять, перестановки у владі розпочнуться вже у лютому

Усі три опитані ТСН.ua астрологи прогнозують, що у 2012 році у владі відбудуться радикальні зміни.

«Ситуація виходитиме з-під контролю і ставатиме некерованою. Зійдуть з арени деякі крупні і великі гравці, з тіні вийде опозиція», - каже Тилло.

«Вже на початку лютого можуть відбутися конфлікти, перестановки у верхніх ешелонах влади, які примусять президента зробити перестановки в уряді. Це буде спроба вирішити проблему. Але позитивного результату ці перестановки не дадуть. Не можна сказати, що народ буде задоволений цими кроками», - зазначає Максимова.

А після виборів, наприкінці року астролог прогнозує затишшя і депресію. За її словами, люди будуть перебувати у стані, коли є бажання щось змінити, але немає можливості.

Трохи кращим буде рік для в'язня номер один – Юлії Тимошенко, каже Максимова.

«Вона може бути переведена під домашній арешт, або умовне звільнення з певними обмеженнями (приміром, заборонять займати державні посади). Їй не дадуть іти на вибори. Вона зможе голосно виступити лише у листопаді-грудні, коли вибори пройдуть. Утім, на мою думку, це навіть на краще. Адже на сьогодні їй ще не час активізуватися. Тому що, лише починаючи з 2013 року вона має реальний шанс виходити на політичну арену самостійно», - зазначає астролог.

Взаємини з сусідами: ми посваримося і з Росією, і з Європою

«Ми посваримося з найближчими сусідами. У першу чергу, з Росією. Деякі політичні кроки Росії призведуть до конфлікту, це стосуватиметься газотранспортного питання. Не буде конструктивної домовленості між головами держав. Окрім того, ми конфліктуватимемо з Європою, все іде до ізоляції України», - каже Максимова.

На її думку, спроби шукати товаришів далеко на Сході є свідченням того, що всі інші потенційні «друзі» від нас відвернулися.

«Минулого року президент дуже багато їздив за кордон, навіть у найнесподіваніші місця. У 2012 році він не їздитиме майже нікуди. Україна буде ізольована від зовнішнього світу», - прогнозує Максимова.

Погода: мокрий і неврожайний рік

Влад Росс не прогнозує ніяких катаклізмів і землетрусів. «У 2011 році я казав про землетруси, власне вони і сталися навесні 2011 року у Карпатах. Наступного року такого не буде», - стверджує астролог.

Тетяна Тилло вважає, що рік Дракону принесе Україні контрастну погоду. «Влітку очікуються рясні дощі зі зливами, які будуть заміщуватися спекою», - каже вона.

Також, на думку астролога, нас очікує рання зима. А ось Олена Максимова прогнозує вітряний і холодний рік. За її словами, варто очікувати багато дощів, опадів і ураганів.«Різкі погодні умови накладуть негативний відбиток на врожай», - каже астролог.

З приємного – кінця світу наступного року не буде, стверджують усі астрологи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.