У Великобританії розсекретили документи з спостережень за НЛО

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 13.07.2012 12:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17901

Національний архів Великобританії опублікував велику порцію секретних матеріалів, пов’язаних з НЛО.

Тепер кожен бажаючий може почитати 6700 сторінок документів, що були приховані від сторонніх очей: урядові доповіді, листи уфологів, подробиці спостережень за прибульцями на нашій планеті.

"Тепер на підставі деяких доповідей і документів з нарад у нас є уявлення про те, що проходило через бюро НЛО щодня і як його офіцери застосовували логіку і наукові знання, намагаючись пояснити "незрозуміле", - поділився доктор Девід Кларк, учений з університету Шеффілда.

Так, наприклад, серед іншого стало відомо, що позаземними цивілізаціями в Сполученому Королівстві цікавилися на самому вищому рівні, а колишній прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер в 1998 році навіть скликав нараду з питань НЛО.

У викладеному архіві також міститься багато документів, що стосуються цілей відвідування Землі інопланетянами.

Так, питанням навіщо прибульцям відвідувати "незначну планету, що обертається навколо нецікавою зірки", задавалися ще на засіданні Палати лордів в 1979 році.

А в повідомленні "інопланетного розвідника" з наради уряду в 1995 році значиться, що потенційні візити інопланетян можуть вчинятися з метою "військової розвідки" або ж в "наукових" чи "туристичних" цілях.

Саме тому за НЛО "має бути в першочерговому порядку встановлено" спостереження, наголошується в доповіді. При цьому розвідник все ж зазначив, що поки інопланетяни не виявляють "ворожих намірів".

Невідомий офіцер також уточнив, що якщо "приймати існуючі звіти за чисту монету", позаземні літальні апарати мають "дуже широкий діапазон швидкостей, а також досить непомітні".

"Ми могли б використовувати цю технологію, якщо вона існує", - зауважив він. Втім, "інопланетний розвідник" вважав за необхідне повідомити, що не "розмовляє з маленькими зеленими чоловічками кожну ніч".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.