У небі над Україною з’явилися НЛО

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 1.08.2012 12:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18023

Цього літа уфологи всього світу відзначили ювілей першого зареєстрованого випадку зустрічі людини з “літаючою тарілкою”, чи НЛО. Це сталося 65 років тому.

В Україні активно стежити за небом у пошуках сусідів з інших планет стали з 1980-х років. І в останні роки очевидців, які бачили НЛО, стає тільки більше, пише газета "Сегодня".

Лише за останні кілька місяців уфологи зафіксували 10 випадків "візиту тарілок". Деякі очевидці, які спостерігали щось дивне в небі 23 липня в двох різних містах, розповіли про НЛО.

"Я був на дачі за містом. Увечері вийшов на балкон і помітив, як на горизонті з боку Жмеринки з’явився яскраво-червоний об’єкт. Він став безшумно наближатися, і одночасно рухався як би по колу", - розповідає колишній міліціонер Віталій Іванов.

За його словами, потім незрозумілий об’єкт зник, але через кілька секунд з’явилася таке ж вогняня пляма з іншого боку горизонту.

"Явище спостерігали кілька людей. Моя мама, яка була в Жмеринці, розповіла, що бачила у цей же час "вогняний" трикутник, який, раптово з’явився і так само раптово зник", - додає Іванов.

У цей же день, але вже в Миколаєві люди також стали свідками чогось незвичайного в небі.

"Я бачила, як в небі летіли вздовж горизонту більше двох сотень сяючих дрібних об’єктів, - розповідає Анна. - Спочатку вони летіли всі разом, формуючи коло, потім швидко розтягнулися в лінію. Це відбувалося близько п’яти хвилин, потім вони розсіялися".

Зазначимо, українські уфологи кажуть, що непізнані літаючі об’єкти - часті гості в Україні.

Як пояснив координатор Українського уфологічного клубу УФОДОС Ярослав Сочка, особливо часто НЛО з’являється у Києві та Криму.

На думку Сочка, пік візитів "тарілок" припадає на кінець кожного десятиліття. "З чим це пов’язано, поки нам незрозуміло. Але чекаємо, що в 2019-2020 роки буде багато повідомлень про появу НЛО, - говорить координатор. - За останні 50 років найбільше явищ прибульців було чомусь в кінці 1990-х".

Водночас, астрономи заявляють, що люди просто від незнання можуть сплутати світло звичайної зірки на горизонті з НЛО.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.