Росіяни знайшли сліди інопланетян?

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 25.01.2013 12:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19621

У російському вугіллі знайшли шматок механічної деталі, яку використовували ще в часи, коли на Землі бігали динозаври, а людей не існувало.

Як повідомляє The Huffington Post, фрагмент деталі нагадує зубчату "зірочку", яка могла б використовуватися в механізмі трансмісії. Дивний артефакт знайшов всередині грудки вугілля мешканець Владивостоку на ім’я Володимир.

Чоловік віддав знахідку біологу Валерію Брієру, який вирішив дослідити походження деталі. Шматок вугілля, в якій вона була, добули на Чорногородській шахті в Хакасії. Вік тутешніх покладів вугілля сягає 300 мільйонів років.

Вчені припускають, що знайдена деталь теж може мати такий же вік. Провівши аналіз знахідки, експерти з’ясували, що вона виконана зі сплаву алюмінію і магнію. На думку вчених, це є доказом, що шматок "зірочки" - рукотворний виріб. Однак хто і навіщо її створив, поки не відомо.

У свою чергу західні вчені переконані, що знайдений артефакт – сфабрикований і не становить історичної цінності.

"Якщо цей артефакт справжній, чому російські вчені не опублікували жодної статті в наукових журналах про нього? Чому взагалі досі не надали жодних деталей аналізу, який вони провели? Знаєте, скандальних знахідок так багато, що важко серед них знайти справжні", - переконана геолог Шерон Хілл.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.