Фотографії подружжя у соціальній мережі свідчать про міцний союз

Автор/джерело -  © «Гармонія»



Дата публiкацiї - 13.06.2013 16:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20879

Деякі пари діляться деталями своїх відносин зі світом, викладаючи інформацію в соціальних мережах на кшталт Facebook. Психологи вважають, що це зміцнює стосунки.

The Indian Express розповідає про відповідну роботу Університету Каліфорнії зі Сан-Франциско (UCSF).

Співробітники університету з’ясували, що люди, які пишуть подібні пости, більше задоволені відносинами і відчувають велику захищеність в шлюбному союзі в порівнянні з іншими.

Лора Р. Саслоу (Laura R Saslow) провела три експерименти за участю одружених користувачів Facebook які старші за 18 років.

Спочатку було доведено: люди, які часто викладають фотографії себе і шлюбного партнера, частіше говорили про те, що щасливі у відносинах.

Потім вдалося встановити: люди, які свідчили про задоволеність шлюбом і про близькість з партнером, частіше публікували за минулий рік фотографії з ним.

Третій експеримент показав, що люди, як правило, писали пости про свої стосунки саме в ті дні, коли особливо задоволені шлюбом.

"Логічно припустити, що хтось, хто щасливіший у сімейному житті, розмістив такі світлини, щоб показати свої відносини", сказав співавтор дослідження Емі Майс (Amy Muise) в інтерв’ю Canada.com.

Дослідження буде опубліковано в журналі Social Psychological and Personality Science.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.