Ситуація на фронті: минулої доби росіяни використовували тільки стрілецьку зброю

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.10.2021 13:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=31957

Минулої доби, 11 жовтня, в районі проведення операції Об’єднаних сил російсько-окупаційні війська 9 разів порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Позиції українських воїнів біля ПІВДЕННОГО ворог обстріляв тричі, використовуючи великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та гранатомети різних систем.

Поблизу КРИМСЬКОГО окупанти вели вогонь двічі з великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В бік населених пунктів ЗАЙЦЕВЕ та КРАСНОГОРІВКА найманці застосували ручні протитанкові гранатомети.

Неподалік ТАЛАКІВКИ ворожі збройні формування обстрілювали наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, противник вів вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

На збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили його припинити вогневу активність.

Завдяки зусиллям українських воїнів рубежі наших підрозділів залишилися незмінними.

З початку доби, 12 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

В межах військово-патріотичного виховання молоді, у місті Вугледар відбулася зустріч військовослужбовців оперативно-тактичного угруповання «Схід» з учнями навчально-виховного комплексу "Мрія".

Військові розповіли школярам про героїчні подвиги українських захисників під час стримування та відсічі ворожої агресії на Сході України. В свою чергу, діти подарували гостям виготовлені власноруч листівки з привітаннями до Дня захисника та захисниць України.
Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.

Впродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3829 транспортних засобів, 4100 осіб, з них 1 особу на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявили 37 адміністративних правопорушень та розкрили 19 злочинів.

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 899 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 266 осіб.

В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 1,5 гектари території, передали на знищення 67 вибухонебезпечних предметів.

Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати визначені завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Разом до перемоги!

Слава Україні!



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.