Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичні репресії. МВС підтвердило затримання сестри нардепа Парубія

Скандал 4597 переглядів

Опубліковано - 18.05.2010 23:05 | Всі новини | Версія для друку

Політичні репресії. МВС підтвердило затримання сестри нардепа Парубія
Політичні репресії. МВС підтвердило затримання сестри нардепа Парубія
Сьогодні співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України у Львівській області затримали за підозрою в отриманні хабара трьох посадовців однієї з районних податкових інспекцій міста Львова, серед них і Олену Парубій.

Зокрема, як повідомив відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, керівник управління і двоє начальників відділів згаданої Податкової інспекції вимагали у підприємця 2 тис. доларів США. За ці гроші чиновники обіцяли усіляке сприяння у діяльності бізнесмена.

“Втім, чоловік платити не став. Натомість, звернувся по допомогу до Управління по боротьбі з організованою злочинністю Львівщини. Горе-чиновників спіймали на гарячому - одразу ж після отримання хабара. Під час огляду в кабінеті одного з них правоохоронці виявили 14 тисяч гривень і 800 доларів США”, – йдеться у повідомленні ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Начальник ГУ МВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк на запитання УНІАН, чи є серед затриманих сестра народного депутата Андрія Парубія, відповів: «Є Олена Парубій».

«Перевірка заяви підприємця проводилася спільно з підрозділом по протидії корупції Державної податкової адміністрації. Жодної політики тут немає, і коли підприємець написав заяву в УБОЗ – в ній не було прізвищ, там були посади осіб, які вимагали хабар», - сказав Цимбалюк.

Він також зазначив, що нікого зі згаданих осіб не затримували і у правоохоронні органи не доправляли. «Це не було затримання... Усі події відбувалися в приміщенні податкової», – заявив начальник обласної міліції Львівщини.

«Матеріали передано в прокуратуру, вирішується питання щодо порушення кримінальної справи», - додав він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Парубій повідомив, що у Львові було заарештовано його рідну сестру Олену.

«Сьогодні зранку до неї у кабінет увірвалися працівники УБОЗ, і фактично з 10-ї години ранку вона перебуває під арештом. Я не маю з нею жодного контакту, я не маю від неї жодної інформації», - сказав Парубій.

Він зазначив, що дізнався від джерел про те, що її звинувачують в отриманні хабара у 2 тисячі доларів. «У мене є достовірна інформація, що 2 тисячі доларів, які їй інкримінують, були знайдені у громадському туалеті за сміттєвим бачком», - зауважив Парубій, додавши, що у кабінеті його сестри грошей не було знайдено.

«Це сфабрикована справа, яка має на меті вчинення психологічного і морального тиску на мене. Я хочу сказати, що влада, бачачи, що не може знищити мене, намагається знищити мою сім’ю. Це показує обличчя цієї влади. Я хочу їм сказати: якщо вони хочуть щось мати проти мене, вони можуть бити по мені, але це не по-чоловічому і нижче будь-якої гідності – бити по тих людях, які мені дорогі», - наголосив народний депутат.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.