Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичні репресії. Герман визволила сестру нардепа Парубія

Скандал 5109 переглядів

Опубліковано - 19.05.2010 11:02 | Всі новини | Версія для друку

Політичні репресії. Герман визволила сестру нардепа Парубія
Політичні репресії. Герман визволила сестру нардепа Парубія
Сестру народного депутата фракції НУНС Андрія Парубія Олену, затриману у вівторок, звільнено з-під варти.

ро це у вівторок увечері в ефірі «5 каналу» повідомила заступник глави адміністрації президента України Ганна Герман.

«Нехай правоохоронні органи з’ясовують, що там сталося, чи був хабар, в отриманні якої її звинувачують, чи не був, але ми зробили все, щоб її відпустили», - сказала вона.

За словами Герман, наразі сестра депутата знаходиться в лікарні через проблеми зі здоров’ям, що загострилися під час затримання, але вже у вівторок увечері буде вдома.

Крім того, замглави адміністрації президента відзначила, що вона особисто знайома з Андрієм Парубієм та його сестрою Оленою Парубій.

«Я знаю її (Олену - ред.) з давніх років. Вона росла без мами. Вони з Андрієм виховувалися сиротами. Це дуже хороші люди. Андрій дуже хороша людина і я не пам’ятаю, щоб він навіть муху образив у своєму житті», - підкреслила вона.

Герман висловила надію, що по відношенню до цих людей «все буде зроблено згідно із законом».

«Я не хочу, щоб ми уподібнилися «помаранчевим», які садили за грати безневинно… і ми зробимо все, щоб ніхто безневинно не постраждав», - сказала вона.

Як повідомлялося раніше, у вівторок Парубій заявив про політичний тиск на нього з боку правоохоронних органів у зв’язку з арештом його рідної сестри - співробітниці Львівської податкової адміністрації.

«Мені стало відомо, що її звинувачують в отриманні хабарі в сумі $2 тис. Але разом з тим, з достовірних джерел мені стало відомо, що насправді гроші в сумі $2 тис. були знайдені в громадському туалеті за сміттєвим бачком. У неї в кабінеті не було виявлено ні копійки під час обшуку», - заявив Парубій.

«Тому я розцінюю цю ситуацію виключно як провокацію, як політичну репресію, спрямовану проти мене. Вони бачать, що не можуть залякати мене, і вони намагаються знищити мою сім’ю», - сказав депутат.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.