Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У центрі Києва таки показали “Гламурні гастролі кремлівського гебіста”

За право людини 5468 переглядів

Опубліковано - 27.07.2010 11:15 | Всі новини | Версія для друку

У центрі Києва таки показали “Гламурні гастролі кремлівського гебіста”
У центрі Києва таки показали “Гламурні гастролі кремлівського гебіста”
У центрі Києві біля Українського дому активісти національно-демократичних сил провели акцію протесту проти візиту в Україну предстоятеля Російської православної церкви, патріарха Московського і всія Русі Кіріла.

В акції взяли участь декілька десятків осіб від всеукраїнського об’єднання «Свобода», УНА-УНСО та Конгресу українських націоналістів.

Учасники акції проказали імпровізовану театральну постановку під назвою «Гламурні гастролі кремлівського гебіста», яку міліція вчора заборонила проводити.

Театралізована постановка продемонструвала, як, на думку учасників акції, у Російській Федерації ухвалювали рішення про візит патріарха КИРИЛА в Україну. Учасники акції вдягли на обличчя фотографії Президента Росії Дмітрія Медвєдєва, прем’єр-міністра Владіміра Путіна та предстоятеля РПЦ.

Також учасники акції купили Кірілу квиток на потяг до Росії.

Крім традиційного гасла «Геть московського попа!», учасники акції також тримали в руках такі лозунги: «Кирил – патріарх за сталінсько-гебістським канонам», «Московський пархат – духовний окупант».

Як повідомлялося, сьогодні о 10.00 патріарх Кіріл очолив урочистий молебень на Володимирській гірці біля Українського дому.

Як повідомлялося раніше, учора, 26 липня, близько 9.30 представники міліції затримали восьмеро членів ВО «Свобода», які намагалися провести театралізовану постановку «Гламурні гастролі кремлівського гебіста» (Володимирський проїзд, на тротуарі біля готелю "Хайят"). Акція була легальною (повідомлення про проведення акції зареєстроване Київською міською держадміністрацією за №28363).

У ВО «Свободі» затримання активістів назвали міліцейською “зачисткою Києва в угоду московському попу”.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.