Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Німеччині зазнала провалу спроба побудови мультикультурної моделі суспільства

Національне питання 8800 переглядів

Опубліковано - 18.10.2010 09:45 | Всі новини | Версія для друку

“Ті, хто хоче стати частиною нашого суспільства, повинні не тільки дотримуватися наші закони, але й розмовляти нашою мовою”</b> - заява Меркель.
“Ті, хто хоче стати частиною нашого суспільства, повинні не тільки дотримуватися наші закони, але й розмовляти нашою мовою” - заява Меркель.
Канцлер ФРН Ангела Меркель визнала повний провал спроб побудувати мультикультурне суспільство в Німеччині. Про це ж заявив і прем’єр-міністр Баварії Хорст Зеехофер.

Як повідомляє DW-WORLD, з такою заявою вона виступила в суботу на зборах молодіжної організації Християнсько-демократичного союзу (ХДС) в Потсдамі.

Глава уряду зажадала від іммігрантів вивчати німецьку мову та інтегруватися в німецьке суспільство. “Ті, хто хоче стати частиною нашого суспільства, повинні не тільки дотримуватися наші закони, але й розмовляти нашою мовою”, - заявила Меркель.

Разом з тим канцлер підкреслила необхідність імміграції до Німеччини, особливо кваліфікованих фахівців. За її словами, щорічно на пенсію йдуть 200 тисяч німців, що створює нестачу робочої сили в країні. При цьому Меркель зазначила, що до іммігрантів слід звертатися лише тоді, коли прийняті всі необхідні заходи для підвищення кваліфікації та працевлаштування німецьких громадян.

У своєму виступі канцлер також прокоментувала слова президента ФРН Крістіана Вульфа, який заявив, що іслам став частиною Німеччини. "Іслам є частиною Німеччини - це очевидно, і не тільки у випадку з футболістом Месут Озіл", - сказала Меркель. Виходець з Туреччини, Озіл вважається одним з ключових гравців національної збірної Німеччини з футболу.
Не всім у Європі до вподоби насадження сучасного інтернаціоналізму
Не всім у Європі до вподоби насадження сучасного інтернаціоналізму
У п'ятницю про провал мультикультурної моделі заявив лідер Християнсько-соціального союзу (ХСС), прем'єр-міністр Баварії Хорст Зеехофер. "Мультикультуралізм мертвий", - проголосив він. Раніше Зеехофер виступив з вимогою обмежити імміграцію в Німеччину вихідців з Туреччини і країн Близького Сходу.

У серпні-вересні в Німеччині виник гучний скандал у зв'язку з публікацією книги під назвою "Німеччина - самоліквідація", автором якої є колишній член правління Бундесбанку, член Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) Тіло Саррацин. У книзі йдеться про те, що зростання кількості іммігрантів, які не сприймають німецьку культуру і не прагнуть інтегруватися в німецьке суспільство, веде до занепаду Німеччини.

Від “Аратти”. Цікаво, коли ж і до українських політиків-манкуртів дійде усвідомлення подібного факту - побудова багатомовної України? І чи дійде взагалі...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.