Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кияни зібралися під парламентом, щоб захистити своє право на доступний одяг

За право людини Регіон: м.Київ 5237 переглядів

Опубліковано - 20.10.2010 12:34 | Всі новини | Версія для друку

Кияни зібралися під парламентом, щоб захистити своє право на доступний одяг
Кияни зібралися під парламентом, щоб захистити своє право на доступний одяг
Близько 3 тисяч людей прийшли до будівлі Верховної ради з акцією протесту проти заборони секонд-хенду в Україні.

Мітингувальники викрикують гасла "Нам потрібен секонд-хенд" і тримають транспаранти з вимогами до української влади: "Не позбавляйте роботи півтора мільйони громадян. На дитячу допомогу можна одягтися тільки в "секонді" і ми приносимо прибуток державі", "Народ, об'єднуйся, інакше у нас заберуть усе", "Голодне життя вже є, а голе ще буде", "Секонд-хенд - одяг по кишені", "Не позбавляйте роботи 1,5 мільйона громадян".

Також протестуючі тримають плакати з назвами міст, які вони представляють. Географічно прибічники секонд-хенду представлені від Львова до Керчі.

В основному під стінами парламенту зібралися співробітники магазинів секонд-хенд, проте серед протестуючих є і споживачі, які отоварюються переважно в секонд-хендах.

Віце-президент асоціації дилерів секонд-хенду в Україні Хамед Рахімі, який бере участь у акції протесту, відзначає, що нові правила ввезення вживаного одягу в Україну призведуть до корупції на кордоні і фактично означатимуть заборону секондхенду в державі. "Розмитнення вживаних речей поштучно і попарно - це те, чого немає ніде в світі. Це фактично заборона секонд-хенду", - підкреслив він.

Нагадаємо, в Кабінеті міністрів вважають, що передбачена в Податковому кодексі заборона на ввезення в Україну одягу секонд-хенд сприятиме розвитку вітчизняної легкої промисловості.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.