Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд скасував результати виборів у Черкаську міськраду

Вибори-2010 Регіон: Черкаська область 24890 переглядів

Опубліковано - 15.11.2010 21:36 | Всі новини | Версія для друку

Суд скасував результати виборів у Черкаську міськраду
Суд скасував результати виборів у Черкаську міськраду
Черкаський окружний адміністративний суд скасував протокол Черкаської міської виборчої комісії про результати голосування у багатомандатному виборчому округу з виборів депутатів Черкаської міської ради від 6 листопада.

Про це повідомив голова Черкаської міської організації ВО «Свобода» Михайло Вакуленко, зазначивши, що суд таким чином задовольнив його позов.

За словами Вакуленко, фактично цим рішенням визнані недійсними результати голосування за депутатів Черкаської міськради за списками партій по багатомандатному виборчому округу.

Він сказав, що Черкаська міська організація ВО «Свобода» була вимушена звернутися до суду, аби визнати недійсними протоколи про результати голосування в багатомандатному виборчому окрузі.

За словами голови міської організації ВО «Свобода», Черкаська міська виборча комісія оприлюднила дані протоколів дільничних виборчих комісій, які збігалися із даними протоколів, які отримали спостерігачі «Свободи».

Пізніше міськвиборчком оприлюднив протокол про результати голосування, у якому було виявлено невідповідність кількості голосів, отриманих міською організацією ВО «Свобода». Так, за даними протоколів, що має «Свобода», ця політична сила набрала 2751 голосів, а за даними протоколу міськвиборчкому – 2663.

Таким чином «Свобода» набрала, за даними ТВК, 2,97%, так і не здолавши 3% бар’єр. Порівнявши дані протоколів дільничних виборчих комісій, було виявлено невідповідність по 4 дільницях.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.